Şimdi Ara

Okulda durumu kritik olanlar bu konuya!! (Geçtim herkes yazsın durumunu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
2
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ferrari

Önemli olan yıl sonu notu hocam. Yıl Sonu notu hesaplanırken 1.dönem ve 2.dönem ders notları toplanıp 2'ye bölünüyor çıkan sonuçta ders saati ile çarpılıyor.

Mesela Matematik ilk dönem 60 2.dönem 40 olsa yıl sonu notu 50 olur.

hocam benim ilk dönem mat ortalamam 50 idi bu dönem zaten 50 yapsam ortalama için bu kadar kasmam ayrıca sanırım sizin dediğiniz o toplanıp 2 ye bölüp ders saatiyle çarpma olayı kalktı hocam
  • Kalkmadı hayla var ama biraz değişti.
  • ortalama 50 se geçiyonuz çok kasmayın yane
  • Şu sorumluluk sınavlarını açıklayabilecek olan var mı? Şimdi kalma riskim yok ama Kimya ilk dönem 50,50, ikinci dönem ilk sınavda 36. Şimdi bu dönem kimya 50'nin altında gelirse sorumluluk sınavlarına mı kalacağım?
  • Ekle kardesim devamsizlik 9,5 kinama cezam var 8 tanede zayif var matematik ilk yazili 15 ikinciside 5 anadolu lisesi bakalim nysil gececegiz sinifi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım lise bitti.ortalamam 72.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz hocam benide böyle eğitim sisteminin
  • Çalışma, boş otur sonra

öff eğitim sistemi berbat yoww

• quote:

Önemli olan yıl sonu notu hocam. Yıl Sonu notu hesaplanırken 1.dönem ve 2.dönem ders notları toplanıp 2'ye bölünüyor çıkan sonuçta ders saati ile çarpılıyor.

Mesela Matematik ilk dönem 60 2.dönem 40 olsa yıl sonu notu 50 olur.

Ortalama 50 olsa her turlu geciyorsun yani

İlk donem ortalamam 68… bir dersin ortalamasi 30 diyelim. İkidnci donem o ders 40 olsa ikinci donemin ortalama 50 olsa geciyorum dimi sorgusuz sualsiz

• Aynen öyle.
  • quote:

Aynen öyle.

E o zaman neden ilk donem ortalama 68 olup 2.donem ortalama 32ye dustugunde gecilmiyor.. İyice kolay olsun. Kalan olmasin

• Ekle hocam ingilizceden 100 bile alsam geçemiyorum.Zaten bi biyoloji birde ingilizce.Arkadaş 11. sınıftayım bir tek 9 da geçtim biyolojiyi Bu senede kalıcam ortalama 34
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Ortalamasi 50 olan geciyor bilginize.
    İsterse 8 zayifi olsun.

Benim merak ettigim ilk donem 68 ortalama diyelim ikinci donem 32 ortalama gelse gecilir mi

Evet geçiliyor.Aynı sistem dersler içinde geçerli

Hocam sen sağlık meslekteydin galiba ben 9. sınıf att'deyim. Anatomiden kalırsak ne olur ? Ortalama falan tutuyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

quote:

İsterse 8 zayifi olsun.

Benim merak ettigim ilk donem 68 ortalama diyelim ikinci donem 32 ortalama gelse gecilir mi

Hocam sen sağlık meslekteydin galiba ben 9. sınıf att'deyim. Anatomiden kalırsak ne olur ? Ortalama falan tutuyorsa.

Anatomi baraj ders olduğu için sorumlu geçersin.O dersi 12. Sınıfa kadar vermek zorundasın.Aynı şey diğer baraj dersler içinde geçerli(dil ve anlatım gibi)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nargile.

quote:

quote:

İsterse 8 zayifi olsun.

Anatomi baraj ders olduğu için sorumlu geçersin.O dersi 12. Sınıfa kadar vermek zorundasın.Aynı şey diğer baraj dersler içinde geçerli(dil ve anlatım gibi)

Sağolun hocam içimi rahatlattınız.

• Yazin benide 5 tane 1 ama hepsi 40 civari

• ben başladım bu akşam tarih - kimya kombo yapıyorum yoksa kalıcam
  • quote:

quote:

Ortalama 50'nin üstünde ise ortalama ile geçersin yani sorumlu olmaz.

Yukarida bir arkadasin dedigi dikkatimi cekti.

İlk donem 68, ikinci donem 32 ortalama ile geciliyor mu. Ben ikinci donem 50+ olmasi gerektigini biliyordum

Geçiliyor hocam. İki dönem ortalamanız 50 ise geçiyorsunuz

• alın size kral kopya taktigi her sınav kullanırım
    bizim okulda bir liste gelir sınavdan önceki ders her kişi farklı sınava gider genellikle arkanda önünde yanında başka sınıflar olur ondan dolayı en iyi taktik bu ve yakalansan bile senin yaptığın anlaşılmaz anlaşılsa bile ispatlanamaz :)
    eğer sıralar 2 li ise yani birleşik değilse yan sıranın altına size dogru olan kısma geçirin herşeyi sonra sırayı birleştirin sınavdada dizinizle kendi sıranızı hafif hareket ettirerek salaktan bakın bu kadar basit. )) D
  • Yaz kizim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.