Limit dolduğunda kampanyayı sitelerinden kaldırırlar diye tahmin ediyorum. Kampanya halen sitelerinde yer alıyor. www.biletdukkani.com Babalar Günü haftasında cüzdanına %50 hediye Bilet Dükkanı’ndan! https://www.biletdukkani.com/kampanyalar/babalar-gunu-haftasinda-cuzdanina-percent50-hediye-bilet-dukkanindan |
Bilet Dükkanı 1000₺ yüklemeye kadar 500₺ Cüzdan Hediyesi veriyor! (BİTTİ!) (2. sayfa)
-
-
Şimdi denedim her iki hesapta da olumlu 2000/1000 kaznımımız oldu, bir daha böyle kampanya gelmez gibi teşekkürler bilgilendirme için
-
Rica ederim. Faydası olduysa ne mutlu :)
-
Yükleme yapmadan önce kodu girdiğimde kampanya süresi dolmustur diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke biraz okusanız :)
-
Çok teşekkür ederim kardeşim. Bilet bakıyordum ben de.Cok iyi denk geldi.Yuklemeyi yaptıktan sonra bakiye yükle bölümünün sağındaki kampanya kod bölümüne BABA50 kodunun girilmesi gerekiyor. Yükleme yapacak arkadaşlar dikkat etsin.Paraf puan,paraf günüm ve 3 taksitle çok tatlı oldu.Tekrardan teşekkürler.Allah razı olsun.
Kampanya görünmüyor sona erdi sanırım
Rica ederim :)
-
Kampanya halen sitede görülüyor? Nerede görünmüyor?
-
Dm bakar mısın
Kontrol ediyorum :)
-
Şimdi denedim devam ediyor şuan
Arkadaşlar hesaba para yükledikten sonra pegasusun uçuşlarını göstermemeye başladı sizde de öyle mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kart ile bakiye yükleme yapılabiliyor mu yoksa sadece nakit mi geçerli?
-
Yapılıyor
Yukarıda paraf ile combo yapan vardı.
-
Bende de görünmüyor kontrol ettiğimde
Yenilediğimde geldi, kampanya haberi için teşekkürler. Bayram biletini aldık. Dönüş içinde keşke kampanya olsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil Patrick Harris -- 21 Haziran 2023; 14:24:48 >
İki kullanıcı hesaplı bayram biletleri alındı; güzel kampanya haber veren kullanıcıya teşekkür ederim.
-
500tl 31 temmuza kadar kullanilacak sanırım da yüklenen bakiye de tarih var mi siliniyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 22 Haziran 2023; 0:20:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X