quote:Orijinalden alıntı: Tolqan quote:Orijinalden alıntı: Tolqan blok seçiminde kaldım devam tıklanmıyo ne yapmam lazım bilen varmı ? beyler birileri yardımcı olabilirmi ? kardeşim blok kısmının altında bi secenek cıkıyor ona tıkla devam et yine almıyorsa o kısımda bilet bitmiştir :)
quote:Orijinalden alıntı: E A quote:Orijinalden alıntı: midnattsol quote:Orijinalden alıntı: E A Aldımmmmmmmmmmmmm :D alamayan arkadaşlarhttps://www.biletix.com/account/loginGalatasaray.htm?id=c7d0e4bb-b7e2-49a5-b7bb-3d2cc8551e55 bu linki kullansınlar sırada beklemezsiniz direk gs bonus ile giriş yapcanız sayfaya yönlendirir sizi... Usta soldaki gs kart abonesi kısmına mı yazdın numarayı yoksa sağa mı ? , sola arkadasım gs bonus olan ksımına Teşekkür ederim. Bilet alanlara hayırlı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: maydemir52 quote:Orijinalden alıntı: hashus1099 Gsbonusa şimdi başvursam hemen kart numarası verirler mi numarayı bırak biletini bile teslim ederler hemen. oooh sağol
Bende aldım. Yalnız ben iki pc den aynı adımları gidiyordum. Acer da Kale arkası kapalı yazıyordu tıkladım tıkladım devam ettim. Bilet bulunamadı dedi. Mac de görünmüyordu yeni açık alabildim ordan. Neyse bunada şükür.
bende aldım yeni açık var.... cezbedici teklifler olmazsa beraber gideriz maça :) o kadar üstün hizmet veriyorlarki 4tl hizmet bedeli aldılar.
F5 YAP DOSTUM..BEN DE 2-3 kere takıldım orda..f5 yapınca geçti.. quote:Orijinalden alıntı: Tolqan quote:Orijinalden alıntı: Tolqan blok seçiminde kaldım devam tıklanmıyo ne yapmam lazım bilen varmı ? beyler birileri yardımcı olabilirmi ?
quote:Orijinalden alıntı: 4-ever quote:Orijinalden alıntı: E A quote:Orijinalden alıntı: 4-ever quote:Orijinalden alıntı: E A Aldımmmmmmmmmmmmm :D alamayan arkadaşlarhttps://www.biletix.com/account/loginGalatasaray.htm?id=c7d0e4bb-b7e2-49a5-b7bb-3d2cc8551e55 bu linki kullansınlar sırada beklemezsiniz direk gs bonus ile giriş yapcanız sayfaya yönlendirir sizi... olmuyo dostum oda oluyor kardesim biz öle aldık dene olucak ;) Anasayfaya yönlendiriyor ya eet bizdede öle yaptı uzun süre işlem yapmadınız için anasayfaya yönlendiriyor gibisnden ama denedik aldık sonunda..
quote:Orijinalden alıntı: bluerdem F5 YAP DOSTUM..BEN DE 2-3 kere takıldım orda..f5 yapınca geçti.. quote:Orijinalden alıntı: Tolqan quote:Orijinalden alıntı: Tolqan blok seçiminde kaldım devam tıklanmıyo ne yapmam lazım bilen varmı ? beyler birileri yardımcı olabilirmi ? eski açık bileti kalmamış ondan öyle bi sorun vermiş.yeni açık üst aldım sonunda.lanet olsun biletix sana.
alamayanlar tıklayın direk giriş https://www.biletix.com/account/loginGalatasaray.htm?id=c7d0e4bb-b7e2-49a5-b7bb-3d2cc8551e55
GS bonus kart no yazdım giriş dedim yaklaşık bir 10 dakikadır bekliyorum sayfa hala boş bağlanıyor diyor, F5 yapayım mı bekleyeyim mi ?
Yahu kartın üzerindeki numara yanlış diyor, millet 1905le başlıyor diyor kart için bende başlamıyor. Ek olarak mı yazıyoruz "1905i?
quote:Orijinalden alıntı: midnattsol GS bonus kart no yazdım giriş dedim yaklaşık bir 10 dakikadır bekliyorum sayfa hala boş bağlanıyor diyor, F5 yapayım mı bekleyeyim mi ? bekleme bence ya f5 yap yada tekrar girş
quote:Orijinalden alıntı: mAh0 yaklaşık 40 dakikadır saniye sayıyor bileti alan arkadaşlar sizde bekledinizmi bu saniyeleri ? bitmez o saniyeler bekleme. yenile sayfayı