abi 10 dakkadır önümde acık yeni açık üst almadan çıktım canınızı sıkmayın bu arada yeni acık üst cok var şu anda dersede gitmedim bilet için biletixe en nadide beddualarımı iletiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
İnanamıyorum yaaa 1 tane daha yeni açık üst alabildim :))))))))))))) darısı alamayan herkesin başına..
nasıl yani ?
tek kart 2 bilet?
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
arkadaşlar ben 2 biletimi de Internet Explorer ile denediğim sayfalardan aldım...şans mı yoksa teknik bişey mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim...Google Chrome ile satın al aşamasına hiç gelemedim..
2 tane bonusun mu var valla şuanda yolladım talimatı, inşallah bizim de bonusumuz olacak
quote:
Orijinalden alıntı: E A
sıra bekelyen alamayan arkadaşlar bide bu linki denesinler ?
Arkadaşlar link budur. Ben de aldım bilet. Darısı alamayanların başına.
quote:
Orijinalden alıntı: Bloody Mary
abi 10 dakkadır önümde acık yeni açık üst almadan çıktım canınızı sıkmayın bu arada yeni acık üst cok var şu anda dersede gitmedim bilet için biletixe en nadide beddualarımı iletiyorum.
Kardes Adın NE Senin Merak Ettim
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
Şimdi en son her işlemı yaptım biletı aldınmı onumu anladım telime msj geldi bilet hakkında ref : xxxx gibi şeyler var
Almışsındır, yinede emin olmak için sağ üstte biletlerim var ordan bak. 5 dakika sonra falan orda gözüküyor.
Yenı acık üstte yer secimi vardı YN1 SIRA :2 bu ne oluyor istediğim yerde izleye bilirimiyim yenı acıkta .
Merhabalar Yeni Açık üste Bilet aldım. eğer gitmek isteyen varsa satabilirim :):)
Hangi bölümlerde kaldı bilet millet alıyor, benimki girmiyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Alp
quote:
sıra bekelyen alamayan arkadaşlar bide bu linki denesinler ?