arkdşlar bişi dicem şimdi bileti aldık biletlerimden baktımda Biletin durumunda basılmamış yazıyor burda basılmış yazdıgında mı gdip alcaz bi bayiden ?
Hayır , sen bileti gidip aldığında bilet basılmış duruma geçecek, şu andan itibaren istediğin zaman gidip alabilirsin biletini. GSBonus kartını ve kimliğinide unutma
Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lan aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D:D:D:D::D
2 tane aldım hemde:DD:D::D
quote:
Orijinalden alıntı: midnattsol
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
Orijinalden alıntı: E A
quote:
Yenı acık üstte yer secimi vardı YN1 SIRA :2 bu ne oluyor istediğim yerde izleye bilirimiyim yenı acıkta .
kaardeşim sen ona bakma istedin yerde izliyebilirsin :)
Peki ben bileti aldın mı suan onuda anlamadım :) her işlemı yaptım ref no diye birşey cıktı telefonuma msj geldi iyi eylenceler falan diye daha sonra siye girdim biletlerime baktım orda galatasara fenerbahce macı yazıyor yenı acık yazıyor 1 adet falan muhabbeti var ama onun üstündede durumu kısmında basılmamıs yazıyor . Birişlem daha yapmam gerekıyormu yoksa maç günü gidip alcanmı ?
Aldın bileti dostum. Ya herhangi bir Biletix gişesinden cep telefonuna gelen referans numarası ile biletini bastırıp alabilirsin.
Cok sagol dostum :)
Herkes Kendine Müslüman Bi Soru Soruyorum Tahsilat Ne Kadar Sürede Gerceklesir Diye. Yardım Etseniz Ne Olur Ki
üyelik/kart no hatalı uyarısını sürekli alıyorsanız bankanız taraftar numaranızı biletix'e bildirmemiştir demektir...malesef biletinizi alamazsınız bu yüzden...aynı durum atletico maçında benim de başıma gelmişti..
tahsilatın o kadar uzun süre almaması lazım dostum..ya kartında yada sitede sorun vardır..sitede olması daha büyük ihtimal tabi ki..f5 yapmayı dene istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: penguen23
Herkes Kendine Müslüman Bi Soru Soruyorum Tahsilat Ne Kadar Sürede Gerceklesir Diye. Yardım Etseniz Ne Olur Ki
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
üyelik/kart no hatalı uyarısını sürekli alıyorsanız bankanız taraftar numaranızı biletix'e bildirmemiştir demektir...malesef biletinizi alamazsınız bu yüzden...aynı durum atletico maçında benim de başıma gelmişti..
Aynen böyle arkadaşlar malesef bilet alamazsınız bu durumda . Bankayı arayın ve güzel bir fırca cekın bence ben madrid macında öyle yapmıstım
alanlar birbirine sarılsınlar
biletix kilitlendi yne girebilen warmı
atletico maçında bu durumdan dolayı bilet alamamıştım..eğer bu maçta da benzer bir durum olsaydı kesin tüketici mahkemesine gidecektim...üyelik / kart no hatalı uyarısından dolayı bilet alamayan arkadaşlar bence bu yolu izlesinler..çünkü kartı pazarlarken öncelikli satış hakkı var diye sunuyorlar..ama iş bilet almaya gelince bu haktan yararlanamıyorsunuz...dolayısıyla banka size taahhüt ettiği ve karşılığında kart pazarladığı bir hizmeti yerine getiremeyerek kusurlu oluyor...o yüzden hakkınızı tüketici mahkemesinde arayın derim...sayfanın screenshot'ını almayı da unutmayın.
Herkese Merhaba;
"E A " nickli arkadaşın verdiği linkler sayesinde yeni açık üstten 1 adet bilet aldım işlemi yapıp onlayladıktan sonra referans numaramı verdi ve telefonuma mesaj geldi referans nonuz şudur iyi eylenceler vs fakat biletix hesabımda biletlerim kısmında biletim gözükmüyor henüz bu sorun olurmu birde ben bugün bu bileti bastırabilirmiyim acaba ??
şimdiden teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
Aynen böyle arkadaşlar malesef bilet alamazsınız bu durumda . Bankayı arayın ve güzel bir fırca cekın bence ben madrid macında öyle yapmıstım
Hocam ben bir kere girdim ama yav, T.C kimlik numaramıda sordu ondan sonra hata aldım.
ben gdiom biletimi almaya
quote:
Orijinalden alıntı: Ultimate_QzaN
Herkese Merhaba;
"E A " nickli arkadaşın verdiği linkler sayesinde yeni açık üstten 1 adet bilet aldım işlemi yapıp onlayladıktan sonra referans numaramı verdi ve telefonuma mesaj geldi referans nonuz şudur iyi eylenceler vs fakat biletix hesabımda biletlerim kısmında biletim gözükmüyor henüz bu sorun olurmu birde ben bugün bu bileti bastırabilirmiyim acaba ??
şimdiden teşekkürler
Birazdan gözükür:)
işte biletim.....
beyler merter migros biletix e gittim bir sıra var akıllara zarar bonuslular bileti bitirir
quote:
Orijinalden alıntı: Socíéťă
işte biletim.....
beyler merter migros biletix e gittim bir sıra var akıllara zarar bonuslular bileti bitirir
hmmm, bak sen, okkk..
Offf, site açılmıyor bile. =(
ben bileti bastıramadım manyak bi sıra var acele yok nasıl olsa aldım biletimi
buyrun resim merterden
Ben aldım sadece yeni açık kalmış ordan alabildim 10.30 gibi telefonla ulaştım aslında ama tam kadın açtı alo alo dedi kapatmak zorunda kaldım eee büyük vizit verdı :) ama biletimi aldım mutluyum
Oh be biletimi aldım daha şimdi kendıme geldim heyecan bastı birden