Şimdi Ara

bilg. açılırken uzun sürüyor geç açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilg. açılırken direk çalışmasını istemediğim programlarıbir türlü kapatamıyorum. başlat+çalıştıra "msconfig" yazıyorum ve gelen pencerede "başlangıç" başlığından çalışmasını istemediğim programların işaretini kaldırıyorum ama bilg. iki kere yeniden başlatınca benim ayarlarımı siliyo ve ilk açılışta bi dünya program açıyo kesin çözüm için yardım edermisiniz arkadaşlar.

• Pcnizde Deep Freze Felan Programlar Varmı?
  • deep freze kullanmıyorum o tür programım yok.
  • pc açılırken çok fazla program açılma ihtiyacı hissediodur yanii çok fazla program açılıodur bunalrı kapatırsan daha kolay ve hızlı açılabilir.. bunu da başlat/çalıştır/msconfig yaz ve ordan başlangıç sekmesine tıkla ordan hangi programalrın başlangıçta açılmasını istemiosan onalrın yanındaki kutucuklardaki tik işaretlerni kaldır...en azından pc de görülür bi hızlanma olacaktır...

ayrıca ccleaner adında bi program var onu da indir ve kullan atık dosya temizleyicisi ve de sorun düzeltici bir programdır işine yarar...kullanılışını zaten basit bişey olduğu için hemen çözersin.. kolay gelsin....
  • whiteshark kardeş sen benim mesajımı tam okumamışsın herhalde ben senin aynen dediğini yapıyorum ama 2 kere bilg. açılınca yine kendi bildiği programları açıyo. ilk açılışta masaüstüm bir sürü programla doluyo
  • msconfigde yaptığın değişiklikleri xp kabul etmiyordu eskiden

yine geri yüklüyodu

o yüzden ben tuneup kullanıyorum

ayrıca sen msconfigden kapatsan bile programın ayarlarında otomatik çalıştır seçili ise yine çalıştırıyor

programdan kapatmayı dene yani
  • bilgisayarıma sag tıkla ozellıklere gır oradan gelısmıse gır orada baslangıc ve kurtarma secmesıne tıkla bıse acılacak oradakı işaretlı kutucukların hepsını kaldır ve en alta tıkla yok u sec tamam de sona uygula bıdaha tamam de bılgısayarını yenıden baslat kolay gele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende öle bi sorun olmuoo bilmiorumm... ama ben şunu yapıorum programı yüklerken dikkatli yüklüyorum ya da setting bölümlerinden startup ayarlarını düzeltiorum böylece sorun oluşmuo yani bende de o sorunlar vardı ama bu şekilde hallettim...kolay gelsin..
  • ilginize tşk. ediyorurum saolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.