BİLG. İÇİNİ AÇIP İŞLEMCİYİ ÇIKARMIŞTIM VE SONRA GÜZEL BİR ŞEKİLDE TAKTIM AMA İÇİNDEKİ TUTKAL A BENZEYEN MADDEYİ TEMİZLEDİM. BİLGİSAYARCILARA SORDUM BANA GEREKMEZ DEDİLER BENDE O MADDEDEN SURMEDİM SORUN BUNDAN OLABİLİRMİ YOKSA VİRUS GİRMİŞ OLABİLİRMİ? (ANA KART P5GD1 PRO)
BİRDE MONİTÖRUM AÇILMIYOR BİLGİSAYARI KAPATIP AÇIYORUM AMA YINEDE MONİTÖR AÇILMIYOR REM İN YERİNİ DEĞİŞİYORUM ESKİDEN AÇILIYORDU AMA 1 HAFTADIR HİÇ AÇILMAMAYA BAŞLADI ?
monitör açılmıyor derken ; önündeki ışık yeşil olup hiç açılmadan tekrar kırmızıya dönüyormu...Yoksa hiç yeişl olmadan sürekli kırmızımı yanıyor
pover duğmesine bastıktan sonra dvd rom un ve monitor un ışığı yanmıyor ve ve açılmıyorda :(
yani kasanın isıgı yanmıyor mu? yoksa monitore hiç mi goruntu gelmiyor
kasanın ışığı yanıyor bilgisayar çalışıyor ama belli bir zaman sonra kapanıyor
monitör açılmıyor dvd nin ışığı yanmıyor :(
simdi kasanın içini açıyorsun fanlarına bakıyorsun her ne kadar o aradaki madde pek işe yaramıyor deselerde işe yarıyor bakbakalım işlemcinin fanında mı sorun var ısınan bir seyler vardır muhtemelen ekran kartındadır sorun ama sadece o da olmayabilri yada bil. açılırken monitorde bıos geliyor mu yoksa hiç mi yok goruntu
o zaman ben bu akşam o maddeden alayim yanliz adınıda bilmiyorumki neyse bulurum artik bir yerden sonra deniyeyim bilgisayarı hiç açamadım. bios tada açılmıyor.
kardeşim evet alman gerekli ama bu kadar büyük bir sorun olusturmazdı sen su cpu ya tekrar bir goz at vede ekran kartına sorun onlardandır
yine olmadi yaa cpu (işlemciye) ya termal macunu surdum ama bu sefer bilgisayar açılmıyor
ya dvd nin ışığı hiç yanmıyor monitör un ışığı yanıp sonuyor ama açılmıyor :(
bilg. çalıştırdıgım zaman monitor açılmazsa bilg. çalışıyor ama monitör açılınca bilg. kapanıyor şimdide bunu çıkardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme