Şimdi Ara

BİLG. MONİTÖR U AÇILMIYOR VE BİLG. KAPANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLG. İÇİNİ AÇIP İŞLEMCİYİ ÇIKARMIŞTIM VE SONRA GÜZEL BİR ŞEKİLDE TAKTIM AMA İÇİNDEKİ TUTKAL A BENZEYEN MADDEYİ TEMİZLEDİM.
    BİLGİSAYARCILARA SORDUM BANA GEREKMEZ DEDİLER BENDE O MADDEDEN SURMEDİM SORUN BUNDAN OLABİLİRMİ YOKSA VİRUS GİRMİŞ OLABİLİRMİ?
    (ANA KART P5GD1 PRO)

BİRDE MONİTÖRUM AÇILMIYOR BİLGİSAYARI KAPATIP AÇIYORUM AMA YINEDE MONİTÖR AÇILMIYOR REM İN YERİNİ DEĞİŞİYORUM ESKİDEN AÇILIYORDU AMA 1 HAFTADIR HİÇ AÇILMAMAYA BAŞLADI ?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERİM.

• monitör açılmıyor derken ; önündeki ışık yeşil olup hiç açılmadan tekrar kırmızıya dönüyormu...Yoksa hiç yeişl olmadan sürekli kırmızımı yanıyor
  • pover duğmesine bastıktan sonra dvd rom un ve monitor un ışığı yanmıyor ve ve açılmıyorda :(
  • yani kasanın isıgı yanmıyor mu? yoksa monitore hiç mi goruntu gelmiyor
  • kasanın ışığı yanıyor bilgisayar çalışıyor ama belli bir zaman sonra kapanıyor

monitör açılmıyor dvd nin ışığı yanmıyor :(
  • simdi kasanın içini açıyorsun fanlarına bakıyorsun her ne kadar o aradaki madde pek işe yaramıyor deselerde işe yarıyor bakbakalım işlemcinin fanında mı sorun var ısınan bir seyler vardır muhtemelen ekran kartındadır sorun ama sadece o da olmayabilri
    yada bil. açılırken monitorde bıos geliyor mu yoksa hiç mi yok goruntu
  • o zaman ben bu akşam o maddeden alayim yanliz adınıda bilmiyorumki neyse bulurum artik bir yerden sonra deniyeyim bilgisayarı hiç açamadım.
    bios tada açılmıyor.
  • kardeşim evet alman gerekli ama bu kadar büyük bir sorun olusturmazdı sen su cpu ya tekrar bir goz at vede ekran kartına sorun onlardandır
  • yine olmadi yaa cpu (işlemciye) ya termal macunu surdum ama bu sefer bilgisayar açılmıyor

ya dvd nin ışığı hiç yanmıyor monitör un ışığı yanıp sonuyor ama açılmıyor :(
  • bilg. çalıştırdıgım zaman monitor açılmazsa bilg. çalışıyor ama monitör açılınca bilg. kapanıyor şimdide bunu çıkardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.