Şimdi Ara

BİLG. MÜH Mİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH Mİ SEÇİMELİYİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar direk konuya gireyim.Öncelikle şunu belirteyim istanbulda mühendislik tutmuyor şehir dışı gözüküyor bana.Ancak hangi şehirde okumalıyım konusunda sıkıntı çekiyorum.Hangi üniversiteleri tercih edeceğimi yazıyım siz bunlar hakkında yorum yaparsanız çok memnun olurum.

+ SAKARYA ÜNİ-(BİLGİSAYAR MÜH.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ SELÇUK ÜNİ-(BİLGİSAYAR MÜH.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ DÜZCE ÜNİ-(BİLGİSAYAR MÜH.-ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ NAMIK KEMAL ÜNİ-(BİLGİSAYAR MÜH.)

+ AFYON KOCATEPE ÜNİ-(ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ DUMLUPINAR ÜNİ-(ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİ-(ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH.) M.T.O.K

+ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİ-(BİLİŞİM SİSTEMLERİ MÜH.)

Bu üniversite tercihlerim arasında 2. öğretimler de var onları tek tek söylemedim ama o benim için pek sıkıntı olmayacak.Sizden istediğim yukarıda da belirttiğim gibi bu üniversiteler arasında hangisini seçmeliyim ve hangi bölümü okumam daha yararlı olur.Ben 2 bölüme de razıyım seçim sana kalmış falan demeyin sakın iki bölüm de benim istediğim bölüm.Ama genel olarak Selçuk Üniversitesinin iyi olduğu söyleniyor.Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• arkadaşlar cevap yazsanız 10 numara olcak aslında
  • sımdı bıladeırm ben ktu bılgısayar muhendıslıgınde okuyorum acıkcası burda ıkı bolumde o kadar ıc ıcekı bazen elektrıkte okudugumu dusunuyorum yanı demek ıstedıgım su ıkısıde cok ıyı bolumler ama bılgısayar muhendıslıgı okudugum ıcın ıster ıstemez daha ustun goruyorum ya secersın bırını kafana yatmadımı 3.20 ganoyla dıgerıne gecersın yada cıft ana dal yaparsın yada zor dersen 2.80le yan dal yaparsın ama panın yeterse bır teknık unıversitede muhendıslık egıtımı gormenı tavsıye ederım eger olursa ktuyu yazabılırısn gercekten cok ıyı bır ortmı var ders konusunda gercekten calısıp bıryerlere gelmek ıstıyorsan gercekten senı zorluck hoca bulması cokda zor degıl ve gelırsen baya sıkı calısman lazım zaten teknık unılerın hepsı oyledır yukarda yazdıgın unıler hakkında pek bır bılgım yok ma herzamn teknık derım ben .
  • cevabınız için teşekkürler ama sıralamam orayı kurtarmaz 129k sıralamam var o yüzden MTOK tercih ediyorum
  • Sakaryanın mühendisliği çok iyidir. Başa sakarya yaz. BU 1

2. sıra selcuk olsun çünkü tek. fakültesi gecen sene açıldı. Ve selcuk üniversiteside 1962lere dayanan geçmişiyle gercekten köklü bir üniversite. Ama sakarya mühendislikde daha önde tek. fak. de tabi. BU 2

Ve afyonu değil ondan sonra süleyman demireli yaz. Afyon tek gecen sene kuruldu. Süleyman demirel kuruları 3-4 yıl olcak. Sdü nün eğitimi daha iyi bu konuda mimarlık-mühendislik-teknoloji . bu 3 fakültenin binaları ayrı ayrı ve yana. Toplu kampüsü var. DOgu batı diye. batıyı sadece mühendis mimar yetiştirmek için ayırıyorlar. Buda 3

Düzcenin önüne afyon yaz

Yani :

Sakarya
    selcuk
    süleyman demirel
    afyon
    mugla
    düzce
    dumlupınar şeklinde olsun
  • hmm anladım teşekkür ederim bunu değerlendiricem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.