Şimdi Ara

silah sistemleri için makina mühendisliği mi elektrik-elektronik mühendisliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
14.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • odtü kkk da okuyacağım. makina ve elektrik-elektronik mühendisliği arasında kaldın. benim en başından beri hedefim hep şu alanlarda çalışmaktı:

http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/cozumlerimiz/silah-sistemleri

http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/cozumlerimiz/elektronik-harp-sistemleri

http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/cozumlerimiz/insansiz-sistemler

http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/cozumlerimiz/hava-ve-fuze-savunma-sistemleri

bunları yapabilmek için elektrik-elektronik mühendisi mi yoksa makina mühendisi mi olmalıyım yada hangisi daha yakın?? aslında buralara girebilmek zor olduğundan elektrik-elektronik mühendisliğini bulma imkanı ve maaşı daha yüksek olduğundan ön plana koyuyorum ama mekatronik alanına daha kolay yönelebileceğimden makina yı da istiyorum.

• Knk hep hayal bunlar.Bende bunları yapmak.Aselsanda çalışmak istiyorum;ama Odtü makine bunun için avantajlı-İtü kontrolde yapıyor klublerde falan
    Ankaradaki ODTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 10 Temmuz 2014; 20:12:27 >
  • ahmetc4n kullanıcısına yanıt
    Aselsanda bunların tasarımında çalışmak istiyorsan ODTU merkez kampüste okumalısın . KKK pek tercih edilmeye bilir. Bilgine.

Diplomanda fakülte kısmında "Kuzey Kıbrıs Kampüsü Fakültesi" yazacak.

Ankara kampüsünde mezun olanlar için "Mühendislik Fakültesi" yazacak.
  • Mekatronik okuman lazım daha kapsamlı...
  • kardeşim bilir bilmez ne konusuyorsunuz ben size okulu mu sordum sanki? ben size bu alanlar hangisine girer diyorum siz bana odtü de mühendislik fakültesi kıbrısta kuzey kıbrıs kampüsü yazacak diyorsunuz. yok öyle bir şey arkadaşım diploma aynı. sadece odtünün altında kuzey kıbrıs kampüsü yazıyor, ankaradakinde odtünün altında ankara kampüsü yazıyor. çok kampüslü tüm üniversitelerde durum aynıdır. ayrıca okulların eğitimi aynı seviyede bu nedenle iş bulmanın kampüsle bi alakası yok. bi soru sorduk millet sorunun cevabından başka her şeyi söylemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc4n

kardeşim bilir bilmez ne konusuyorsunuz ben size okulu mu sordum sanki? ben size bu alanlar hangisine girer diyorum siz bana odtü de mühendislik fakültesi kıbrısta kuzey kıbrıs kampüsü yazacak diyorsunuz. yok öyle bir şey arkadaşım diploma aynı. sadece odtünün altında kuzey kıbrıs kampüsü yazıyor, ankaradakinde odtünün altında ankara kampüsü yazıyor. çok kampüslü tüm üniversitelerde durum aynıdır. ayrıca okulların eğitimi aynı seviyede bu nedenle iş bulmanın kampüsle bi alakası yok. bi soru sorduk millet sorunun cevabından başka her şeyi söylemiş.

adamlar cevabı söylemiş de sen anlayamamışın...
  • aselsan da roketsanda vs vs calisanlar elektrik elektronik okumus oluyolar yada benim gorduklerim oyleydi ayrica yukaridada denildigi gibi odtuluydu bir cogu
    birde soyle bisey gormustum 6-7 ay oncewww.elektrikport.com/haber-roportaj/aselsan-aday-muhendis-ariyor!/9014
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Odtu ankara ve odtu kuzey kibris kampusu arasında pek fark yok. Diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stork44

aselsan da roketsanda vs vs calisanlar elektrik elektronik okumus oluyolar yada benim gorduklerim oyleydi ayrica yukaridada denildigi gibi odtuluydu bir cogu
    birde soyle bisey gormustum 6-7 ay oncewww.elektrikport.com/haber-roportaj/aselsan-aday-muhendis-ariyor!/9014

hocam mesele aselsana girmekten ziyade bahsettiğim sistemler hangi mühendisliğe giriyor ben onu soruyorum. aselsanın sadece sitesinden örnek verdim alanları tam anlatabileyim diye. benim sorum bu alanlar hangi mühendisliğe giriyor.

• ahmetc4n kullanıcısına yanıt
    O sistemleri tek bir mühendis yapmıyor.Makine-Elektronik-Bilgisayarcılar birlikte yapıyor.Kontrol ve Otomasyon müh araştır bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Secxdx -- 10 Temmuz 2014; 21:29:47 >
  • Umarım gittiğin bölümde başarılı olursun. Bu arada Allah rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safacanmetin

Umarım gittiğin bölümde başarılı olursun. Bu arada Allah rahmet eylesin.

sağolun hocam demek istediğinizi anladım
  • konu güncel arkadaşlar konu hakkında bilgi sahibi olanların cevaplarını bekliyorum.
  • Silah sistemlerinde tek bir mühendislik değil birçok mühendislik dalı ortak çalışır ama roket füze vb. de havacılık ve uzay mühendisi, tank vb. de makine mühendisi, uçak radar vb. yazılımlarında bilgisayar ve elektrik elektronik ağırlıklıdır. Ancak Aselsan genellikle elektrik elektronikçileri sever.

• Katılıyorum genelde ortak çalısırlar örneğin bir füzede makine yada uçak mühendisi ve elektronik mühendisi ortak calısır. Aselsan zaten Askeri elektronik sanayi diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.