Şimdi Ara

ODTÜ ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜH. MÜ YOKSA HAVACILIK VE UZAY MÜH. MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok eskiden beri hedefim Havacılık ve Uzay Mühendisliğiydi. Ancak sıralama beklediğimden yüksek geldi ODTÜ EE düşünmeye başladım ama bölüm hakkında okuduklarım gözümü korkuttu gerçekten. Mezun sayısının az olması bölümün nispeten kolay olması ve Türkiye'de havacılığın giderek gelişmesi hala Havacılık ve Uzay yaz dedirtiyor. Üstelik ODTÜ EE tutmama olasılığı da var. Makina da düşünüyorum. ODTÜ'de bu bölümlerde okuyan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. +ları -leri nelerdir? İş sıkıntısı çeker miyim? Siz olsanız ne yapardınız?

• kardes sadece odtumu dusunuyorsun itü fln ve sence odtu mu daha ıyı itü mü
  • Havacilik Turkiyede issiz kardesim ee ye gir ordan havacilikla ilgili biseye uzmanlasirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2444E2C2

Havacilik Turkiyede issiz kardesim ee ye gir ordan havacilikla ilgili biseye uzmanlasirsin
    Ne yaparsan yap içine en çok sinecek yeri tercih et. Eminim içinde ukte kalacaktır hayallerinin peşinden koşmazsan. Tabi ki tercih senin. Yine de rehberlikçilere danışarak iki bölümün de ayrıntılı olarak durumuna bak. Her şeyden önemlisi neyi istediğindir. Sevmeyerek gittikten sonra bence tıp bile mutlu etmez insanı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabelaselo84

kardes sadece odtumu dusunuyorsun itü fln ve sence odtu mu daha ıyı itü mü

Ben Ankara'da yaşıyorum ve İstanbul'da okumayı düşünmüyorum. O yüzden benim açımdan ODTÜ ama uçak mühendisliğinde İTÜ daha aktif sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbural

Havacilik Turkiyede issiz kardesim ee ye gir ordan havacilikla ilgili biseye uzmanlasirsin

hocam emin misin? Havacılık Uzaydan çıkıp işsiz kalman çok zor diyorlar ama :| Bir de ODTÜ EE'deki bir arkadaşımın kuzeni de havacılığı çok tavsiye etmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre220

Ne yaparsan yap içine en çok sinecek yeri tercih et. Eminim içinde ukte kalacaktır hayallerinin peşinden koşmazsan. Tabi ki tercih senin. Yine de rehberlikçilere danışarak iki bölümün de ayrıntılı olarak durumuna bak. Her şeyden önemlisi neyi istediğindir. Sevmeyerek gittikten sonra bence tıp bile mutlu etmez insanı :)

Araştırmaya başladık yavaş yavaş hocam bakalım tabiki benim mutluluğum çok önemlidir, ODTÜ EE'nin zorluğunu kaldırabilir miyim hiç bilmiyorum mesela, kendimi az tanıyorum belki de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Memnun kalırsın umarım seçiminden. Ben inanıyorum ki üniversite sınavında bu başarıyı elde etmiş çalışmayı bilen bir kişi üniversitede de zorluklarla başa çıkmasını bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeyecimertali

Arkadaşlar Mf-4 sıralamam 2574.
    Çok eskiden beri hedefim Havacılık ve Uzay Mühendisliğiydi. Ancak sıralama beklediğimden yüksek geldi ODTÜ EE düşünmeye başladım ama bölüm hakkında okuduklarım gözümü korkuttu gerçekten. Mezun sayısının az olması bölümün nispeten kolay olması ve Türkiye'de havacılığın giderek gelişmesi hala Havacılık ve Uzay yaz dedirtiyor. Üstelik ODTÜ EE tutmama olasılığı da var. Makina da düşünüyorum. ODTÜ'de bu bölümlerde okuyan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. +ları -leri nelerdir? İş sıkıntısı çeker miyim? Siz olsanız ne yapardınız?

merak etme iş sıkıntısı çekmen mümkün değil. ordan mezun baya arkadaşım var çoğu TAIde şu an. ODTÜ ee de düşünebilirsin ama gerçekten zor bölüm. Zorluğa gelemem diyosan rahatlıkla havacılık yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bfme888

quote:

merak etme iş sıkıntısı çekmen mümkün değil. ordan mezun baya arkadaşım var çoğu TAIde şu an. ODTÜ ee de düşünebilirsin ama gerçekten zor bölüm. Zorluğa gelemem diyosan rahatlıkla havacılık yazabilirsin.
    Kesinlikle Havacılık ve Uzay bölümü kardeşim.İş imkanı var zaten elemana ihtiyac var.Savunma sanayii sirketlerinde calısabilirsin.Belkide yurtdısına gidersin.

• Baska gezegene taşınırsak ileride, iş rahat bulursun ama şu an uzay yolu üzerine kariyer kurmaya çalışmak büyük risk. Zaten sen de ee yazacaksın da haybeden soru soruyorsun işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Baska gezegene taşınırsak ileride, iş rahat bulursun ama şu an uzay yolu üzerine kariyer kurmaya çalışmak büyük risk. Zaten sen de ee yazacaksın da haybeden soru soruyorsun işte.
    odtü ee tabii ki.
  • quote:

Baska gezegene taşınırsak ileride, iş rahat bulursun ama şu an uzay yolu üzerine kariyer kurmaya çalışmak büyük risk. Zaten sen de ee yazacaksın da haybeden soru soruyorsun işte.

yok be hocam :) gerçekten çok kararsızım. TAI, Havelsan, Aselsan buralar almaz mı hocam Havacılık ve Uzay Mühendisini?
  • Sektoru bilemiyorum ama uzay muhendisligi hocam yaw... nineye dedeye finansciyimi anlatamiyorum, uzay muhendisiyim demeyi dusunemiyorum bile...ama sonucta dedeye soylemek icin de okunmuyor...iyi arastirmak lazim...ama yazmayacagindan da eminim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkbural

katılmıyorum bu dusunceye cok iyi maasla baslıyolar eger iyi bi diploma notu yaparsan tabi calısmıcaksan niye gidiyosun orası da ayrı
  • quote:

Sektoru bilemiyorum ama uzay muhendisligi hocam yaw... nineye dedeye finansciyimi anlatamiyorum, uzay muhendisiyim demeyi dusunemiyorum bile...ama sonucta dedeye soylemek icin de okunmuyor...iyi arastirmak lazim...ama yazmayacagindan da eminim ;)
    Ben 6818. oldum ben de düşünmüyor değilim ODTÜ Havacılık ve Uzay'ı
  • quote:

Hocam yazık etme o puana. ODTU EE'den bahsediyoruz burda. Havacılık tamam sektör aç ama mezun da az. 3-5 kişi alır Aselsan Roketsan falan. Bence hiç riske atma yaz EE gitsin kardeşim.

• quote:

Sektoru bilemiyorum ama uzay muhendisligi hocam yaw... nineye dedeye finansciyimi anlatamiyorum, uzay muhendisiyim demeyi dusunemiyorum bile...ama sonucta dedeye soylemek icin de okunmuyor...iyi arastirmak lazim...ama yazmayacagindan da eminim ;)

Sen birilerine bir şey anlatıp hava civar yapma derdindeysen boşuna gelme buralara :) Cevabı mezun olup ford, vestel savunma sanayii, kale aero, baykar makina, tai, tei, roketsan ve türevleri olan şirketlere girdiğin vakit verirsin ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

Sen birilerine bir şey anlatıp hava civar yapma derdindeysen boşuna gelme buralara :) Cevabı mezun olup ford, vestel savunma sanayii, kale aero, baykar makina, tai, tei, roketsan ve türevleri olan şirketlere girdiğin vakit verirsin ;)

Hocam ben 3 universite okudum 8 yildir sektordeyim finansal planlamada 4 kisilik bir ekibin yoneticisiyim. Simdi yorum yapabilir miyim izninizle?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerosoldreams

quote:

Hocam ben 3 universite okudum 8 yildir sektordeyim finansal planlamada 4 kisilik bir ekibin yoneticisiyim. Simdi yorum yapabilir miyim izninizle?

Alıntıları Göster
    Havacılık ve Uzay okuyorum istediğini sorabilirsin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.