Arkadaşlar konusu buraya müsait mi bilmiyorum ama, Bakırköy Zuhuratbaba Bilge Adam'da haziran ayında başlayacak ve altı ay sürecek olan "Ağ uzmanlığı" eğitimim var..
Önceden ingilizce görüyordum fakat işimin yoğunluğundan dolayı takip edemedim yalan oldu kısacası :)) Durumu kendilerine izah ettim paket değişikliği yapalım, kursu bırakmayın felan filan dediler..
Arkadaşlar Eğitim haziranda başlayacak, eğer tarihi beğenmezseniz ileriye erteleyebilirsiniz..Münferit başvuru yapsanız dünyanın parasını bayılacaksınız inanın, ben bu zamana kadar 4000 lira ödedim ama samimi söylüyorum parayı resmen çöpe attım..
Ağ uzmanlığı 6 ay kadar sürecek 300 küsür saatlik bir eğitim ve haftasonunu seçmiştim (konuşursanız haftaiçine alırlar)
6 ay boyunca ayda sadece 280 lira ödeyeceksiniz.
Ağustos ayına kadar ben ödeyeceğim zaten..
Bir arkadaşıma -yakın bir arkadaş olduğu için :) - kursa sen devam et, paranın yarısını ben öderim yeter ki boşuna gitmesin o kadar para dedim..
kabul etmişti fakat doğalgaz ile ilgili parasal bir sıkıntısı çıktı ona öncelik verecek.. Bende o yüzden buraya açtım bu konuyu.. Eğer gerçekten ilgilenen olursa :
Paranı iade etmiyorlar mı? Ne kadar saçma birşey.. Benim ingilizceye ihtiyacım vardı. Bence paranı geri iste. Umarım geri alabilirsin..
Malesef... Anlaşmada öyle bir madde yok :))
Eğitim cart curt kesintisi yapıyorlar, üstüne bir ton şey ekleyip neredeyse ödediğin para kadar borç çıkartıyorlar.
Mesela benim ingiliceye ihtiyacım var ve Bakırköy biraz uzak diyelim. Bölüm ve semt değiştirme i,mkanı olur mu acaba? Bu arada tüketici mahkemesine bi uğramanı tavsiye ederim.Bence paranı bırakma onlara...
Arkadaşlar gerçekten ben öyle pis bir anlaşmaya imza attım ki adamın resmen elini kolunu bağlıyor..
Yani parasında değilim hadi onu bunu geçtim ama bu zamana kadar para ödedim ve kasım ayından itibaren kursların hiçbirine gidemedim.. "şu andan itibaren" bu zamana kadar ödediğim parayı eğitime saysalar da peşimi bıraksalar olmaz mı?
ya bu bilgeadam tam bir para tuzağı.Yok adobe sertifikası veriyormuş , yok microsoft sertifikası veriyormuş diye milleti kandırıyorlar.Oradaki kadın 6500 fiyat çekip sonra 4500 e indiği oluyormuş.Eğitimden daha çok ticarethane adabıyla çalışan bir yer.Paranızı oraya kaptırıpta yazık etmeyin bence kendinize.
quote:
Orjinalden alıntı: Atakai Berbatovic
Arkadaşlar gerçekten ben öyle pis bir anlaşmaya imza attım ki adamın resmen elini kolunu bağlıyor..
Yani parasında değilim hadi onu bunu geçtim ama bu zamana kadar para ödedim ve kasım ayından itibaren kursların hiçbirine gidemedim.. "şu andan itibaren" bu zamana kadar ödediğim parayı eğitime saysalar da peşimi bıraksalar olmaz mı?
Üstüne para versen de gitmem. Dediğim gibi semt ve bölüm değişikliği gibi bir durum olur mu acaba? Dershaneye gittikten sonra böyle yerlere güvenemez oldum açıkcası. Bu işi yapan güvenilir bir kurum bulmak gerçekten çok zor...
eğitimler haziranda başlayacak ağustosa kadar sen ödeyeceksin.ondan sonra alan kişi mi ödeyecek tam anlayamadım ben.
ayrıca şube ve paket değişikliği yapılabiliyor mu ?
işte bir bilgeadam zede daha gidenlerin %90 bir daha bilgeadama adımımı atmam diyor :))) sadece reklam yaparak keklik gibi insanları avlıyorlar bu arada zamanında bende kandım kekliklerden biriyim
2 sene önce bende sistem mühendisliği için gitmiştim söylenildiği gibi resmen o kadar parayı çöpe attık oraya bidaha adımımı bile atmam tam bir ticarethane kesinlikle verdiğiniz paranın karsılıgını alamayacaksınız. hiç kimseye tavsiye etmiyorum
gitmeyi bırak bir ara fatihtekine fiyat sormaya gitmiştim bilgi almak yani sadece girdim girişte form veriyorlar ya doldur diye numaramı yazmıştım 3 sene peşimi bırakmadılar sürekli msj yolladılar telefonuma indirim falan gelin üye olun diye gittim en sonunda zar zor numaramı sildirdim bu ve bunun gibiler hepsi hırsızdır arkadaşlar hiç birine güvenmeyin bunların milli eğitimdede adamları var bağlantıları iyi yani avukatları olsun sen haklarını anlayana kadar şikayet edene kadar paranı alıyorlar senden sonra nereye şikayet edersen et diyorlar gittiğiniz zaman size ödemede inanılmaz kolaylık sağlarlar her türlü kredi kartın olmasın kefilin olmasın senete imza attırmaya bakarlar 2 tanede kaşardan bozma hatun koyarlar eğitim danışmanı altında onlar zaten seni etkiler tatlı konuşmasıyla mini etekli falan sen gittikten sonrada birbirleriyle nasıl kandırdım keki diye alay geçerler herşeyi kabul edersin parayı ödeyim şurdan kurtulayım diye bu seferde senetlerini almaya gidersin o an derki siz ödemeyi yapın biz kaydınızı silicez diye muhasebeci arkadaş şu an yok bugün izinli o yüzden siz ödemeyi yapın biz kaydınızı silicez derler sonra aradan 4 sene zaman geçer bir bakarsın eve haciz gelmiş seni senetlerin üstüne birde faiz bindirmişler atıyorum 2 milyarsa olmuş faizlerle 5 milyar bunu ödeyin derler bu kadar yani hırsızlar sakın ama sakın bu tarz yerlerin önünden bile geçmeyin bilgi almak için bile içeriye girmeyin sadece bilgeadam değil engilistıme, deulcom, bu ve bunun gibi hepsi aynıdır çalışma mantıkları insanları soyma kandırma mantıkları
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme