Şimdi Ara

Bilgi işlem belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim iş yerinde bilgi işlem servisi tüm bilgisayarları kontrol altında tutuyor.Ne internetten birşey download etmeye izin veriyor ne de başta gazeteler birçok gerekli web sitelerini açmaya. Bilgisayarıma istediğim programı yükleyebilmek için bilgi işlem engelinden beni kurtaracak bir yol bilen var mı?aynı zamanda yaptığımdan bilgi işlemin haberinin olmaması daha iyi olur. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lastruth -- 29 Haziran 2008; 15:59:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lastruth

Arkadaşlar bizim iş yerinde bilgi işlem servisi tüm bilgisayarları kontrol altında tutuyor.Ne internetten birşey download etmeye izin veriyor ne de başta gazeteler birçok gerekli web sitelerini açmaya. Bilgisayarıma istediğim programı yükleyebilmek için bilgi işlem engelinden beni kurtaracak bir yol bilen var mı?aynı zamanda yaptığımdan bilgi işlemin haberinin olmaması daha iyi olur. teşekkürler

Hack sitelerinden yardım alabilirsin. İllegal olarak sana tahribat.com u öneririm.

• Şahsen ben tavsiye etmiyorum.Yapabilsen bile farkedeceklerdir.Senin masaüstünü falan rahatça görebildiklerini de unutma sakın
  • Bak sen daha bu beladan nasıl kurtulurum diye planlar yapıyorsun.

peki kendi kendine sordun mu böyle bir sistemi yapanlar benim bu sistemi deaktif etmemi de önlemişlerdir diye :)
  • böyle bir sistemi yapanlar benim bu sistemi deaktif etmemi de önlemişlerdir diye :) diyorsunuz.Bunu yapmışlarsa bile onunda üstesinden gelecek birşey olduğundan eminim.aslında çok karmaşık olmasa gerek sadece bilgisayarımın download etmesini kimsenin engelleyememesini istiyorum.tüm sistemle ilgili herhangi bir güvenlik kırma meselesi değil.

quote:

Orjinalden alıntı: black_sea_28

Bak sen daha bu beladan nasıl kurtulurum diye planlar yapıyorsun.

peki kendi kendine sordun mu böyle bir sistemi yapanlar benim bu sistemi deaktif etmemi de önlemişlerdir diye :)

• teşekkürler 34_gurcangurel. bazı yöntemlerden bahsediliyor ama güven veren bir link bulamadım henüz.ava giderken avlayan yöntemler gibi geldi bana. incelemeye devam

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Arkadaşlar bizim iş yerinde bilgi işlem servisi tüm bilgisayarları kontrol altında tutuyor.Ne internetten birşey download etmeye izin veriyor ne de başta gazeteler birçok gerekli web sitelerini açmaya. Bilgisayarıma istediğim programı yükleyebilmek için bilgi işlem engelinden beni kurtaracak bir yol bilen var mı?aynı zamanda yaptığımdan bilgi işlemin haberinin olmaması daha iyi olur. teşekkürler

Hack sitelerinden yardım alabilirsin. İllegal olarak sana tahribat.com u öneririm.

• quote:

teşekkürler 34_gurcangurel. bazı yöntemlerden bahsediliyor ama güven veren bir link bulamadım henüz.ava giderken avlayan yöntemler gibi geldi bana. incelemeye devam

quote:

quote:

http://www.cyber-warrior.org/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toucher bu sitenin bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum ama çok geniş,çok karmaşık...neresinde bulabilirim gerekli bilgiyi?

quote:

Orjinalden alıntı: The After Toucher

quote:

teşekkürler 34_gurcangurel. bazı yöntemlerden bahsediliyor ama güven veren bir link bulamadım henüz.ava giderken avlayan yöntemler gibi geldi bana. incelemeye devam

quote:

quote:

http://www.cyber-warrior.org/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.