selamlar arkadaslar uzun zamandır dayz rust ve arma türü oyunları takip ediyorum ve almaya karar verdim lakin ne alıcagımda karar vermedim bana oyun önerirseniz özellikle zevkli ve internetten online yani baska insanlarla oyniyacagım oyunlar ariyorum.aklınıza gelen oyunları alın bide steamden üyelik acıp para yüklüyorum ve oyunu satın aliyorum bu kadar basitmi bu konudada yardım istiyorum.
Dayz kesinlikle al derim. Steam'den oyun almaya gelince hesabını açıyorsun ondan sonra almak istediğin oyunu ister kredi kartıyla istersen de bazı siteler üzerinden Steam cüzda kodu alabilirsin ama kredi kartın varsa kredi kartıyla al öbür türlü daha pahalıya geliyor.
dayz tavsiye ederim
Arma III de Dayz de güzel oyunlar cidden.The Elder Scrolls Online'ı da deneyebilirsin indirimdeydi galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: pinkturka17
selamlar arkadaslar uzun zamandır dayz rust ve arma türü oyunları takip ediyorum ve almaya karar verdim lakin ne alıcagımda karar vermedim bana oyun önerirseniz özellikle zevkli ve internetten online yani baska insanlarla oyniyacagım oyunlar ariyorum.aklınıza gelen oyunları alın bide steamden üyelik acıp para yüklüyorum ve oyunu satın aliyorum bu kadar basitmi bu konudada yardım istiyorum.
Evet basit, Steam kolay ve kullanılabilirliği çok yüksek bir program. Öyle ahım şahım bir uğraşı yok para yüklemenin ve hesap açmanın.
Mail adresine onay kodu gelecek, steam hesabını doğrulat ve gir steam'e. İster sadece kredi katrından alış veriş yaparsın. İster steam hesabına para yükler alış veriş yaparsın o sana kalmış.
Steam hesabında (istediğin türlere örnek olarak diyorum) olması gereken ilk oyun CS-GO, TF2 (Bedava) , Garry's Mod ve L4D2.. Bu oyunlarla bol bol online takılır oynarsın.
Rust konusunda olumsuz bir yorumum yok, al, tavsiye ederim. Çok güzeldir.
DayZ konusunda pek olumlu/olumsuz konuşamam çünkü oyun daha (haaalaaa) erken erişimde ve kıyamet gibi bug var, lag var, optimizasyon yerlerde vs vs.. İyice bak internetteki videolara. DayZ Standalone yerine sana DayZ Mod'u tavsiye ederim. En azından daha oturmuş bir oyun DayZ Mod.
Arma tarzı oyundan kastın Arma 2-3 ise dikkat et derim. Harbi (Yani ağır) simulasyon oyunlar her kesime hitap etmez. (DayZ de Arma gibi hayatta kalma simulasyon oyunudur bu arada)
Başka merak ettiğin bir durum varsa yaz, bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme