Şimdi Ara

Bilgi Sahibi Olanlar İçeri Lütfen ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum .
    Opel Astra G 2000 model sahibiyim ve internette birebir arabamla ayni arabaya sahip olan birisi orjinal hoperlorleri sokup kapilara ayni buyuklukte yeni hoperlor takmis.
    Sorum su aynisi bende yapmak istiyorum cunku orjinalligi bozmuyor ancak bu tur bi degisiklik seste yukselme ve ayrica kalite farki yaratir mi yaratir derseniz 13 cm ve 16 cm olmak uzere 1 er cift hoperlor tavsiyesi istiyorum . mevcut teyp ise goldmaster in ve 4 yollu max 45w ozelliklere sahip yardim ve onerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu fikri olan kimse koca forumda ?
  • Up Up Up . . . !
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper9

Arkadaşlar yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum .
    Opel Astra G 2000 model sahibiyim ve internette birebir arabamla ayni arabaya sahip olan birisi orjinal hoperlorleri sokup kapilara ayni buyuklukte yeni hoperlor takmis.
    Sorum su aynisi bende yapmak istiyorum cunku orjinalligi bozmuyor ancak bu tur bi degisiklik seste yukselme ve ayrica kalite farki yaratir mi yaratir derseniz 13 cm ve 16 cm olmak uzere 1 er cift hoperlor tavsiyesi istiyorum . mevcut teyp ise goldmaster in ve 4 yollu max 45w ozelliklere sahip yardim ve onerilerinizi bekliyorum iyi forumlar

slm mrb sana hoparlör tavsiyesi veririm yanlız senin teyp inde iş yok vericegin paralara yazık olacak tesisat ın kalbı ana ünitedir zaten ne alırsan fos olacak

• Bende de goldmaster ın teybi var aracımda ve gayet memnunum ön kapılarda 16cm mid bir takım arka pandizot ta kenwood 17 Cm oval bir takım bagajda JBL 30 Cm 1200 lük kabinli bass ve harward 4 kanal mono-steoro ANFİ var müziği açınca yer yerinden oynuyor arka kenwood takım direk Teyp çıkışından bağlı bass köprü bağlantı yaptım aynı tesisatta pioner Teyp bağlıydı CD de takılma falan yapıyordu bnde gittim araştırıp goldmaster dvd-cd-mp3 oynatıcılı teybini aldım iyikide almışım aldığımdan beride hiç sorun yaşamadım bir kere dahi CD nin takıldığını görmedim. Şimdi aracımda hem müzik dinliyorum hemde film izliyorum ancak şunu söyleyebilirim kesinlikle parasının hakkını veren bir teyp kaldıki sadece 127 lira verdim bu teybe

• quote:

Arkadaşlar yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum .

Bütçe nedir bu iş için ve anfisiz kullnanıcaksın herhalde 13 Cm kapılar 16 Cm pandizot için mi bütçe 250-350 arası vibe 150-250 arası kenwood, alpine,Sony, pioneer 100-150 arası roadstar, navitech alınabilir

Bütçeni söylersen daha yarrdımcı olabiliriz

Ses artışı yaşarmıyım diye sorarsan eğer aracındaki hoparlör ler çok eski ise mutlaka yaşarsın ben aracı aldığımda daha orjinal hoparlör ler üzerinde takılıydı artık yırtılmış heryeri 98 MODEL araç ve pioneer kenarları kağıt hoparlör atmadım hala saklıyorum eğer seninkide böyle ise mutlaka yaşarsın ses artışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa aydemir -- 9 Mayıs 2014; 6:32:27 >

• Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ediyorum ancak cevaplar geç gelince pionnerin 13 cm ve 16 cm hoperlörlerinden aldım ayrıca ön tarafa bi çift tewetter taktırdım istediğim verimi fazlasıyla aldım kendim taktım ve toplamda 150 liraya mal oldu bi sıkıntı yok herkese iyi forumlar . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ediyorum ancak cevaplar geç gelince pionnerin 13 cm ve 16 cm hoperlörlerinden aldım ayrıca ön tarafa bi çift tewetter taktırdım istediğim verimi fazlasıyla aldım kendim taktım ve toplamda 150 liraya mal oldu bi sıkıntı yok herkese iyi forumlar . . .

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygamer

quote:

Arkadaşlar cevap veren herkese teşekkür ediyorum ancak cevaplar geç gelince pionnerin 13 cm ve 16 cm hoperlörlerinden aldım ayrıca ön tarafa bi çift tewetter taktırdım istediğim verimi fazlasıyla aldım kendim taktım ve toplamda 150 liraya mal oldu bi sıkıntı yok herkese iyi forumlar . . .

hayırlı olsun

Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.