Şimdi Ara

BİLGİ SARMAL AYT FİZİK DENEMELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl olduğunu bilen var mı düzeyi falan ösym'ye göre?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çok bir espirisi yok kitabın ösym seviyesinde. Bazı garip soruları var ama geri kalanı standart. Ama piyasada daha iyileri var. Fiziğiniz iyiyse size pek birşey katmaz
  • ösym seviyesi normal bi deneme.modern fizim yerine 1-2tane baştan savma yazılmış sorular var her denemede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanımları iyi yoklayan bir kitap. Eski halini çözmüştüm. Bir şey öğrenmeden kapattığım denemesi olmadı.
  • geçen sene sadece onu çözdüm ve dersahene yaprak testi 13 1
  • Hocam kesinlikle çöz gerçekten güzel bir yayın bugün bitirdim tamamını gerçekten bana bir şeyler kattı. Ne zor ne kolay tam ayarında bir deneme olmuş.Bitirdikten sonra bir tık daha zor olan başka bir yayına geçebilirsin eğer yetişirse
  • mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Üstüne de aydın atarım hocam biraz hepsi bitmese de on numara olur heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi tekrar ettiriyor. Yapamadığın soruları Veysel Hoca ile Fizik YouTube kanalından halledebilirsin; adam, her deneme için 40-50 dakikalık videolar çekiyor ve her videosunda paylaştığı çok kilit noktalar var. Deneme kazanımlara %95 uygun, sorularda abartıya kaçılmamış. Tavsiye ediyorum, alınabilir.
  • Güzel bir tekrar kitabı, kaçırdığım detayları öğrenmemi sağladı. Tavsiye ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.