Şimdi Ara

Bilgi sarmal - karekök ayt matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha kolay? Yeni ayt başlayacak birisi mikail dinleyip bu kitapları çözebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByteC0de -- 22 Şubat 2020; 22:41:25 >

• up
  • Bence karekok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • muradovoski kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal daha mı zor? mikail dinleyen birisi ardından karekök çözebilir mi?
  • Bilgi sarmal çok daha kolay. Ve evet düzgün dinlersen 2’sinide rahatça çözersin. Ama ben karekök öneririm. Tabi önce mikail hocadan düzgün dinlemen lazım karekök içib

• İkisi de kolay değil bence ama karekökün bir tık daha zor olduğunu düşünüyorum

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hedefim 13-15 net aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Red Resonator kullanıcısına yanıt
    Bilgi sarmal için çok diyenler abartıyor o zaman
  • ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    Zorluk anlamındaysa çok da abartı olmaz çoğu kitaptan daha zor çok sağlam sorular da var içinde

345in ösym ve orijinal sorularına kıyasla bilgi sarmalın zorluk derecesi nedir? 345, bilgi sarmal ile yarışır mı? İlk defa ayt çalışacağım. Tek kaynak ile gitmek istiyorum. Mikail izleyip çözebileceğim bir kaynak lazım. 15 net hedefim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByteC0de -- 22 Şubat 2020; 23:44:53 >
    Hocam bence 345'e hiç girmeyin çok dengesiz bir kitap. Eğer mikail hocadan güzelce temel atarsanız bilgi sarmal gayet iyi olur.

Herkes 345 diyor fakat 345in ösym ve orijinal soruları acayip saçma. Ösym ayt ile alakası bile yok. Aytde bu kadar çok grafikli soru zaten çıkmıyor ki. Bilgi sarmal almak istiyorum fakat aşırı zorlar diye tereddüt içerisindeyim. Tyt kısmında çok yanlışlar yapıp baya kitap aldım. Ayt kısmında tek kaynak ile ilerlemek istiyorum.
    345 konusuna katılıyorum ilk soruları en temel seviye son sorular cidden zor onları yapabilen adam ilk soruları napsın.Tek kitap konusunda da mikail hoca + bilgi sarmal yeter de artar bile

Tamam hocam çok teşekkür ederim. Son olarak günde 3-4 saat ile mikail hocayı yetiştirebilir miyim?
    Hocam pek bi fikrim yok ya o konuda kullanan bi arkadaş daha iyi bilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.