Şimdi Ara

BİLGİ SARMAL TYT MAT DENEME NETLERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam. bu denemelerde genelde kaç net yapıyorsunuz? ben 60 dakika veriyorum ama asla 25 netin üstüne çıkamıyorum kafayı yemek üzereyim:) zaten kötü yaptığım yetmezmiş gibi bi de deneme sonrası aşırı modum düşüyor ve ders çalışmak bile istemiyorum bıktım :P arkadaşlar bu tyt mat nasıl bir illet? delirmeme ramak kaldı. nasıl artar bu netler ne yapmak lazım...

not: tyt mat için orijinal çözdüm. 345'in problemlerini çözdüm. bilgi sarmal'ın problemler fasikülünün simülasyon denemelerindeyim.

• 50-60 dakika arası 30-40 arası net geliyordu .
  • Hocam bu TYT Mat nasıl bir şey ben de anlam veremedim. Orta seviye branş denemelerinde 20-25 arası yaparken birden HG Konsantrasyon genel denemede 10.5'e düştüm sonra toprak yayınlarının branş denemesinde 13 yaptım. Şu an zorla ders çalışıyorum
  • hocam valla yaşam sevinci bırakmıyor. zaten yok da... olanı da çalışma isteğiyle birlikte alıp götürüyor. siz de vazgeçmeyin çalışmaya devam başka şansımız yok zaten
  • hocam nasıl ya? yetiştirmek imkansız gibi geliyor bana
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    Hocam belki benim de matematiğim öyle aman aman iyi değildir ama geometride baya bir zaman kazanıyorum matematiğe göre. O bir nebze de olsun süreyi kısaltıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yaklaşık 50-55 dakika veriyordum. 33-38 arası gelmişti genelde, hepsini çözdüm. Ama bence çok da zor denemeler değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Geometri Deneme Tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt mat deneme öneri
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 345 12 li tyt mat denemesinde 30 32 civarı netim geliyor ( ilk 8 tanesini çözdüm daha) bilgi sarmalda daha 30 u göremedim sorular çok fazla işlem gerektiriyor. ilk 15 soru özellikle.

• Benimde 27 29 geliyor 50 60 dakika arasında

• 30 35 arası geliyor ama Bi 70 dk alıyor

• hocam aynen öyle ben de acil'in denemelerinde 30'u görüyorum ama bu bilgi sarmal'da 30'u görmek neden bu kadar zor anlayamadım. gerçek sınavda böyle olucak diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smtkoff

Ben yaklaşık 50-55 dakika veriyordum. 33-38 arası gelmişti genelde, hepsini çözdüm. Ama bence çok da zor denemeler değil
    şuan benim için hayal...
  • lowIQdetector L kullanıcısına yanıt
    sınavın sarmal gibi geleceğini sanmıyorum ben. Biz moral bozmadan çalışmaya devam edelim.

• inşallah hocam. başarılar
  • 13 Netle başladım 20-25nete kadar çıktım ben. Sınava kadar daha bor sürü deneme çözersiniz moral bozmadan çalışmaya devam edin bence.

• Ben de şuan sarmal çözüyorum bence sorular iyi değil ya. Acil ve 345 de 30-35 arası gittim geldim. Bunda 30 un üstüne zor çıkıyorum neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daydreamer12 -- 22 Ocak 2020; 21:32:23 >
  • Zor desen zor değil saçma sapan sorular. Amelelik

• Hocam bende de tam tersi geo 20-25 arası gidiyor nasıl hızlandın?
  • zor da olsa yapılması gereken bu hocam haklısınız. başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowIQdetector -- 23 Ocak 2020; 11:30:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daydreamer12

Zor desen zor değil saçma sapan sorular. Amelelik
    hocam kesinlikle katılıyorum. acil ve 345 böyle değilken bilgi sarmalda böyle olması sinir bozucu. ama bilgi sarmalda da yüksek net yapanlar da var. o biraz düşündürücü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.