Şimdi Ara

BİLGİ SAVAŞLARI [Yeni Oyunum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ben 16 yaşımda bir android oyun geliştiricisiyim. 3 aylık çalışmanın ardından "Bilgi Savaşları" isimli oyunumu Google Play Store'da yayınlıyorum. Oyunun türü bilgi yarışmasıdır. Diğer bilgi yarışmlarından farkı ise; turnuva sistemi var ve bir rakiple eşleşerek aynı anda oyuna başlıyoruz. İlk 100 puana ulaşan kazanıyor ve 5 kez yanlış cevap verirsek otomatik olarak kaybetmiş sayılıyoruz.

İndirme Linki

Özetlemek gerekirse:
    Bilgi Savaşları, genel kültür ve bilgiye dayalı soruları cevaplayarak rakiplerinize karşı üstün gelme mücadelesi verdiğiniz bir oyundur. Bir maçta ilk olarak 100 puana ulaşan maçı kazanır.
    Önemli Not
    Oyunu oynayabilmek için cihazınızda "Google Play Oyunlar" uygulaması yüklü olmalı ve oyun açıldığında giriş yapmasına izin vermelisiniz.

Online Mücadele
    Gerçek rakiplerle oynayacağınız için oyunu oynayabilmek için internet bağlantınızın olması gerekmektedir. İnternetim bitecek diye korkmayın, Bilgi Savaşları çok düşük miktarda veri kullanır.

Oyun içinde duygularınızı yansıtın
    Oyun içinde rakibinize yüz ifadeleri gönderebilirsiniz

Oyuncunuzu temsil eden karakterler
    Oyun içinde sizi yansıtan bir karakter seçerek rakibinizin görmesini sağlayın

Sürekli Güncellenen Sorular
    Asla "Ben bu soruyu daha önce gördüm." düşüncesine kapılmayacaksınz :)

En İyiler Sistemi
    Oyunda en iyi olanları görebileceğimiz bir sistemimiz var. Kim bilir, belki o listede sen de yer alırsın.

Sade Tasarım
    Oyunu oynarken menülerde kaybolup bunalmayacaksınız. Her şey basit ve elinizin altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurdemirel67 -- 24 Aralık 2016; 17:45:17 >

• tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim
  • Deneyelim bakalım güzel şeyler çıkıyor bu aralar :)
  • oyunu beğendim 5 yıldız verdim. tebriklerhuaewi mate 20 lite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 18 Eylül 2018; 22:29:31 >
  • Güncelleme ile tek kişilik oyun modu ve turnuvalar eklenmiştir
  • Emek vermişsin o konuda bişi diyemem ama işime yaramayan bilgiyi de öğrenmem.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni güncelleme ile hatalar düzeltildi ve daha fazla soru eklendi. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler
  • Merhaba oyunu hangi programlama dili ile gelistirdiniz, Android pek bilmiyorum ama kendi kütüphanesi var mı oyun geliştirmek için .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.