beyler gordugunuz gibi oyunun içine ettiler bende o yüzden başka oyuna kayıcam oda tr ko filan diyolar türkçe ben onu oynamak istiyorum nasıl bişi onlar anlatın onları oynayan kayanlar vardır öünkü uskoda kafayı yicem yani kendileri bilir nasıl olsa yine bize mutaçlar presizler oyunu bıraksın pre zaten alınmıycak adam kalmıycak kapakolucakda haberleri yok cvb cvb cvb pls
salla ya oynama oyunu olsun bitsin
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc
beyler gordugunuz gibi oyunun içine ettiler bende o yüzden başka oyuna kayıcam oda tr ko filan diyolar türkçe ben onu oynamak istiyorum nasıl bişi onlar anlatın onları oynayan kayanlar vardır öünkü uskoda kafayı yicem yani kendileri bilir nasıl olsa yine bize mutaçlar presizler oyunu bıraksın pre zaten alınmıycak adam kalmıycak kapakolucakda haberleri yok cvb cvb cvb pls
bencede hiç oynama ama illa oynıcam dıyorsan usko
quote:
Orjinalden alıntı: ozenc
bence trkoya geç nedeni ise oyunun 70% i türkçe shard mard filan satılıo bi problem var o da trade pm seek gibi şeyleri kodlarla yapıon.
mesela trade atmak için adam üzerine tıkla ve /trade pm için aynı yöntem sadece kodu deiştir /pm şeklinde anladınmı ;)
for3ver jpko
turkonun server ini verırı mısın
Bence en iiisii myko(malezya serveri) geleceksen ona gel öğle sattlerinde çok lagg oluo ama ondan başka hiç bir kötü yanı yok
japko tabiki pre yok tek tık alıo itemler feci ucuz uskodan 6-9 ay arası kadar önce gidiyor itemleri tamam lamak çok kolay ve çok ucuz itemler değişik itemler de war
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme