Şimdi Ara

bilgi verin lütfen japko usko myko onlardan birini oynucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gordugunuz gibi oyunun içine ettiler bende o yüzden başka oyuna kayıcam oda tr ko filan diyolar türkçe ben onu oynamak istiyorum nasıl bişi onlar anlatın onları oynayan kayanlar vardır öünkü uskoda kafayı yicem yani kendileri bilir nasıl olsa yine bize mutaçlar presizler oyunu bıraksın pre zaten alınmıycak adam kalmıycak kapakolucakda haberleri yok cvb cvb cvb pls

• salla ya oynama oyunu olsun bitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc

beyler gordugunuz gibi oyunun içine ettiler bende o yüzden başka oyuna kayıcam oda tr ko filan diyolar türkçe ben onu oynamak istiyorum nasıl bişi onlar anlatın onları oynayan kayanlar vardır öünkü uskoda kafayı yicem yani kendileri bilir nasıl olsa yine bize mutaçlar presizler oyunu bıraksın pre zaten alınmıycak adam kalmıycak kapakolucakda haberleri yok cvb cvb cvb pls

bencede hiç oynama ama illa oynıcam dıyorsan usko

• quote:

Orjinalden alıntı: ozenc

beyler gordugunuz gibi oyunun içine ettiler bende o yüzden başka oyuna kayıcam oda tr ko filan diyolar türkçe ben onu oynamak istiyorum nasıl bişi onlar anlatın onları oynayan kayanlar vardır öünkü uskoda kafayı yicem yani kendileri bilir nasıl olsa yine bize mutaçlar presizler oyunu bıraksın pre zaten alınmıycak adam kalmıycak kapakolucakda haberleri yok cvb cvb cvb pls

bence trkoya geç nedeni ise oyunun 70% i türkçe shard mard filan satılıo bi problem var o da trade pm seek gibi şeyleri kodlarla yapıon.

mesela trade atmak için adam üzerine tıkla ve /trade
    pm için aynı yöntem sadece kodu deiştir /pm şeklinde anladınmı ;)

• for3ver jpko
  • turkonun server ini verırı mısın
  • Bence en iiisii myko(malezya serveri) geleceksen ona gel öğle sattlerinde çok lagg oluo ama ondan başka hiç bir kötü yanı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • japko tabiki
    pre yok tek tık alıo
    itemler feci ucuz uskodan 6-9 ay arası kadar önce gidiyor
    itemleri tamam lamak çok kolay ve çok ucuz itemler
    değişik itemler de war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.