Ben 1996 yılından beri bilgisayar sahibiyim ve bilgisayarımı çok değiştirdim.Tabi bu değişim işim gereğiyle ilgili.ilk P 3 733 mhz ile başladım sonra P4 intel olarak devam etdim.Forumlarda araştırmak suretiyle AMD athlon 64 bit 3500+ bir bilgisayar topladım.Topladığım AMD sistem video kayıt ve editlemede kendini kastı.Bunun üzerine intelin (INTEL P4 820 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT HT 775p) çift çekirdekli işlemcisi ile beraber gene intelin 945 chip setli anakartlı bir sistem daha toplamak zorunda kaldım.Gerekli testleri yaptım hatda bir tarafdan kaset kaydı+ winamp+oyun beraberinde hiç kasılma olmadığı gibi ısısıda normal stabil çalışmaktadır.Bilgisayar toplayacak yada update yapacak arkadaşlar bu mesajımı dikkate alırlarsa memnun kalırlar.İntel yapacağını yapmış.Söylenecek söz yok.
Bu mesajdan sonra yazılanları okuyunca tarih yanlışlığı yaptığımın farkında oldum.Bu mesajımı düzeltmek amacıyla fakat (AMD-İNTEL) münakaşasını yaratmak amacıyla değil sadece yaşadıklarımı belirtmek için yazdım.Yukarıda yıl 1996 değil 1998 idi orada yazım hatası için özürdilerim.Bazı arkadaşların yazdıkları bazı mesajlarındaki meraklarını yadırgamadım.Evet söylemiş olduğum gibi şuan iki tane pahalı sisteme sahibim.Her şeyden önce işime çok önem veririm.O bakımdan ilk pahalı sistemi bu forumda okuduklarıma göre (AMD athlon 3500+ 64 bit) topladım ama işim video encode olduğu için benim ihtiyacıma cevap vermekde zorladığı için ikinci sistem olarak intelin çift çekirdekli işlemcisi ile gene intelin 945 chip setli anakatla bir sistem toplamak zorunda kaldım.Bnedeki prensip yaptığım işi en yiyisi olması için çaba gösteriirm.Bu prensibimden dolayıda tercih edilir işi en çok olanda ben olurum.Bu mesajıma cevap yazan tüm arkadaşlarada saygılarımı sunarım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme