Şimdi Ara

Bilgigisayar toplayacakların dikkatine.!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 1996 yılından beri bilgisayar sahibiyim ve bilgisayarımı çok değiştirdim.Tabi bu değişim işim gereğiyle ilgili.ilk P 3 733 mhz ile başladım sonra P4 intel olarak devam etdim.Forumlarda araştırmak suretiyle AMD athlon 64 bit 3500+ bir bilgisayar topladım.Topladığım AMD sistem video kayıt ve editlemede kendini kastı.Bunun üzerine intelin (INTEL P4 820 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT HT 775p) çift çekirdekli işlemcisi ile beraber gene intelin 945 chip setli anakartlı bir sistem daha toplamak zorunda kaldım.Gerekli testleri yaptım hatda bir tarafdan kaset kaydı+ winamp+oyun beraberinde hiç kasılma olmadığı gibi ısısıda normal stabil çalışmaktadır.Bilgisayar toplayacak yada update yapacak arkadaşlar bu mesajımı dikkate alırlarsa memnun kalırlar.İntel yapacağını yapmış.Söylenecek söz yok.

• bu yaşadıkların normaldir,amd oyun dışında başarısız
  • video kayıt ve editlemede

intel rakipsizdir

ben kardeşim oyun oynuyo diye amd aldım
  • herkes ihtiyaçlarını bilmeli ona göre sistem toplamalı. sistem önerisi yapan arkadaşlarda buna dikkat edebilirler. oyun oynamayacağını söyleyenlere bulunsun diyerek 6600gt tavsiye ediliyor. 700 dolarlık sistemlere 400 watt tagan psu tavsiye ediliyor. ama dediğim gibi sonuçta tavsiye eden arkadaşlardan ziyade tavsiye isteyen arkadaşlarda işi tamamen başkalarına bırakmak yerine ihtiyaçlarını bilerek araştırarak tavsiye isterlerse herşey daha güzel olur.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: supremum

herkes ihtiyaçlarını bilmeli ona göre sistem toplamalı. sistem önerisi yapan arkadaşlarda buna dikkat edebilirler. oyun oynamayacağını söyleyenlere bulunsun diyerek 6600gt tavsiye ediliyor. 700 dolarlık sistemlere 400 watt tagan psu tavsiye ediliyor. ama dediğim gibi sonuçta tavsiye eden arkadaşlardan ziyade tavsiye isteyen arkadaşlarda işi tamamen başkalarına bırakmak yerine ihtiyaçlarını bilerek araştırarak tavsiye isterlerse herşey daha güzel olur.

doğru walla ne alayım deyince hemen 6600gt falan, amd süperdir mesela oyunlarda ama video da intel hakim, bunları göz önüne almak lazım. şimdi arkadaş da amd ye biraz bok atmış ama senin işlerin ustası amd değil..
  • İşlemci dedigin her işi yapmalı... bunuda intel çok iyi başarıyor
  • korocop arkadaşım senin tabirinle xxx atmış değilim bizzat yaşadım ve halen AMD athlon 64 bit 3500+ elimde mevcut bu sistem var iken ne diye bir kucak dolusu para vereyim ikinci bir kez işlemci ve ana karta.Yaşadıklarımı ve uyguladıklarımı bire bir yazdım.AMd olsun intel olsun hiç bi ne babamın oğlu nede hiç birinin üretcisi,nede satıcısıyım.sadece kullanıcı olarak görüşüümü yzadım.Gene diyorum gene illaki intel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi operator -- 27 Ağustos 2005, 2:41:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: operator

Ben 1996 yılından beri bilgisayar sahibiyim ve bilgisayarımı çok değiştirdim.Tabi bu değişim işim gereğiyle ilgili.ilk P 3 733 mhz ile başladım sonra P4 intel olarak devam etdim.Forumlarda araştırmak suretiyle AMD athlon 64 bit 3500+ bir bilgisayar topladım.Topladığım AMD sistem video kayıt ve editlemede kendini kastı.Bunun üzerine intelin (INTEL P4 820 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT HT 775p) çift çekirdekli işlemcisi ile beraber gene intelin 945 chip setli anakartlı bir sistem daha toplamak zorunda kaldım.Gerekli testleri yaptım hatda bir tarafdan kaset kaydı+ winamp+oyun beraberinde hiç kasılma olmadığı gibi ısısıda normal stabil çalışmaktadır.Bilgisayar toplayacak yada update yapacak arkadaşlar bu mesajımı dikkate alırlarsa memnun kalırlar.İntel yapacağını yapmış.Söylenecek söz yok.

1996 da p3 733 e sahip olman mümkün değil.

• Valla ben 98'de celeron 433 kullanıyodum o zmanlar da p3 yeni yeni mi desem öyle bişeylerdi.İkincisi bu bilinen bişey codec işlerinde mp3 işlerinde Amd malesef geri kalıyor.Vİdeo,mp3,ve diğer çevirme işlerinde intel,amd'ye fark atıyor.Sanırım Amd'nin oyunlarda iyi olmasını 3D Now! teknolojisine bağlıyorum.
  • Bende 97 yılında P3 650 vardı hala da var
  • iş için intel oyun için amd
  • Yanlız intel oyunlarda o kadar geride kalmıyor.
  • peki arkadaşlar ben amd athlon 64 bit 3400 işlemcili bi pc toplamayı düşünüyordum bu topici görünce yine kafam karıştı şimdi bu amd yerine intel bi pc mi toplamalıyım ben oyun oynamak için bi nevi pc yi topluyorum ama intel oyunlarda çokmu kasıyor ki onu anlayamadım
  • Alın size kuyuya taş atan bi deli daha
  • 96 senesinde ben p 233 mmx vardı yaa halada duru işlemcisi ama anakartı batlattım biraaz oc ediyim dedim ama dayanmadı jumper ile oynadım sonra cat dedi gitti anakart işlemciye birsey olmadı haa duruyor
  • AMD -İNTEL ÜSTÜNLÜK KONUŞMALARINI BİR KENARA BIRAKSAK VE YENİ BİLGİSAYAR TOPLAYACAKLARA ÖRNEK BİR DOSYA AÇSAK HER BÜTÇEYE VE KULLANIM ŞEKLİNE UYAN ALTERNATİFLİ SİSTEMLER OLUŞTURSAK BENCE ÇOK FAYDALI OLACAK NE DERSİNİZ ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalinden alıntı: nicaleus

Bende 97 yılında P3 650 vardı hala da var

Bombaladın;
    1997 hatta 1998 Yılında P3 kullanıyordum diyen biraz bombalamış olur! Hele P3 650 tam bir bombadır!Bu arkadaşların dalgınlıgına geldi herhalde! 1997 YILINDA Pentium 2 MMX 233 - 266 - 300 - 333 daha yeni çıkmıstı!11998 Yılının sonlarına dogru ilk P3 450 çıktı!Lütfen bombalamıyalım arkadaşlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nforce -- 27 Ağustos 2005, 10:55:38 >

• Evet bende öyle biliyorum celeron 433 vardı bende 98'te.Bu arada efet ya şöyle güzel sistemler yazalım da orta iyi ve en iyi diye süper olur.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: operator

Ben 1996 yılından beri bilgisayar sahibiyim ve bilgisayarımı çok değiştirdim.Tabi bu değişim işim gereğiyle ilgili.ilk P 3 733 mhz ile başladım sonra P4 intel olarak devam etdim.Forumlarda araştırmak suretiyle AMD athlon 64 bit 3500+ bir bilgisayar topladım.Topladığım AMD sistem video kayıt ve editlemede kendini kastı.Bunun üzerine intelin (INTEL P4 820 2.8GHz 800MHz 2x1MB 64BIT HT 775p) çift çekirdekli işlemcisi ile beraber gene intelin 945 chip setli anakartlı bir sistem daha toplamak zorunda kaldım.Gerekli testleri yaptım hatda bir tarafdan kaset kaydı+ winamp+oyun beraberinde hiç kasılma olmadığı gibi ısısıda normal stabil çalışmaktadır.Bilgisayar toplayacak yada update yapacak arkadaşlar bu mesajımı dikkate alırlarsa memnun kalırlar.İntel yapacağını yapmış.Söylenecek söz yok.

Valla sende para çok anlaşılan iki tane çok pahalı sisteme sulamışssın yalnız şunu söyleyeyim profesyonel olarak video rendering işleriyle uğraşacaksan Intel'in uygun modellerinden birini testlere bakıp almalıydın. AMD 3500+ işlemci fiyat/perf. olarak iyi bir işlemci değil çok pahalı.
    Burada dikkat edersen herkez 3000+ venice alıyor ve overclock vs. ile yüksek perforfarmansa düşük fiyata sahip oluyor.
    Son aldığın pentium 2800'e de 260 dolar vermişsin. Kusura bakma ama paraları boşa harcamışsın. Baştan çok iyi araştıracaktın. Ben bugüne kadar milletten duyduğum laflarla bir şey almadım. Bi sürü test vs. var google'da ve ben AMD'nin Intel'i renderingde geçtiği test görmedim daha

Şimdi sen kullanmışsın süper diyorsun sistemine. Ok sana güvenip alalım ama sadece anakart ve işlemcin 450 $ yapıyor (Venice 3000+ ve Dfi Infinity 320$), sırf video rendelemek için standart ev kullanıcısı o kadar fark niye versin? O farkı ekran kartına gömer 6600 gt alacağına 6800 gt alır. Amaçlar farklı demek istediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 27 Ağustos 2005, 11:33:08 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: Comet

Alın size kuyuya taş atan bi deli daha

yarıldım allah razı olsun güldürdün beni

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.