neyse tamam dediğin gibi olsun.. ama sölüyorum.. bu bölümde eskilerden nerdeyse bi sen bide ben kaldık ama yakında bende gidicem.. zaten beni görmek isteyen pokemon bölümünden görür.. ara sıra gene urarım
quote:
Orjinalden alıntı: ToTTalliTy
neyse tamam dediğin gibi olsun.. ama sölüyorum.. bu bölümde eskilerden nerdeyse bi sen bide ben kaldık ama yakında bende gidicem.. zaten beni görmek isteyen pokemon bölümünden görür.. ara sıra gene urarım
Tavsiyem poke bölümüne hiç gitme Pokede oynama Sonra pişman olur yugiye geri dönersin Vaktini harcama pokede Ben öyle yapmıştım pişmanım
zaten pokemonda bayağı ilerledim.. zaten birazda bağalandım yugide artık eskisi gibi kimse yok..
quote:
Orjinalden alıntı: Kid Muscle
sen git google a yaz bakalım creater light of horakti diye çıkıyomu çıkmıyomu hem bu kart 3mısır tanrı kartının birleşimidir bilmeden bidaha bişiey yazma
aptal mısın fusion canawarları mor ve fusion yazar bak karta yazıomu yazmıo mu
quote:
Orjinalden alıntı: Cu_Ni__
quote:
Orjinalden alıntı: Kid Muscle
sen git google a yaz bakalım creater light of horakti diye çıkıyomu çıkmıyomu hem bu kart 3mısır tanrı kartının birleşimidir bilmeden bidaha bişiey yazma
aptal mısın fusion canawarları mor ve fusion yazar bak karta yazıomu yazmıo mu
şşşşt hakaret etme biri şikayet edr ama ztn banlanmıoşn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme