Şimdi Ara

bilgilendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkezin haberi olsn die bu konuyu açtm dikattimimi çekn bişe war millet diline dolamış

HORAKTİ DİE Bİ CANAWAR YOKTUR TÜM FORUMA DUYURULUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pallet_35 -- 7 Ekim 2007; 14:44:01 >

• hadi yaa
  • ortaki duelloda çağırlımaz.

Horatki canavardır.Ç.Filmde gördüğünüz gibi bu özel kart duello için değildir.
  • bu konuyu açana bilmeden kon açıyo
  • sen git google a yaz bakalım creater light of horakti diye çıkıyomu çıkmıyomu
    hem bu kart 3mısır tanrı kartının birleşimidir bilmeden bidaha bişiey yazma
  • o zmn size bi soru? horaktiyi kim çizmiştr ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kid Muscle

sen git google a yaz bakalım creater light of horakti diye çıkıyomu çıkmıyomu
    hem bu kart 3mısır tanrı kartının birleşimidir bilmeden bidaha bişiey yazma

o kartlar fake
    hem evet horakti üç mısır tanrısının birleşimi ama bu sadece çizgi film için yapılmış bir canavar
    kartı yok
  • wa bunu bilemiyolarsa diyecem
  • Kartıda var
  • quote:

Orjinalden alıntı: FFT-Burak

Kartıda var

at fotosunu görelm o zmn
  • o kartı koleksiyon içindir.. var olabilir.. ama koleksiyon içindir.. duellolarda kullanamazsın
  • quote:

Kartıda var

Ne kadar acınası bi forum oldu burası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

o kartı koleksiyon içindir.. var olabilir.. ama koleksiyon içindir.. duellolarda kullanamazsın

haaaa

bogiieye katılıom

bu arada sana bişe sölücm o hani bu horakti o kartın fotosu warya altında ne yazıo oraya bi bakın bakalım ayrıca o kart yugiohcardmakerda yapılmıştr bide ben böle bi canawarın olduğunu biliom ama çizgi filmde gerçek kartlarda değil
  • yaa altını hiç incelemedim.. ama sölüyorum HORAKTİ'NİN KARTI GERÇEKTE SADECE KOLEKSİYON AMAÇLI YAPILMIŞTIR.. DUELLOLARDA KULLANILAMAZ! ZATEN TANRI KARTLARIN OLMADANDA KULLANAMAZSIN! HALA BUNU SAVUNMAYIN!!
  • quote:

yaa altını hiç incelemedim.. ama sölüyorum HORAKTİ'NİN KARTI GERÇEKTE SADECE KOLEKSİYON AMAÇLI YAPILMIŞTIR.. DUELLOLARDA KULLANILAMAZ! ZATEN TANRI KARTLARIN OLMADANDA KULLANAMAZSIN! HALA BUNU SAVUNMAYIN!!

ya horakti die bbiiiiii kartttt yokkkkkkkk olsa sana kartın altına bak dedim ya hani o alt köşede kazuki takashi yazcak eğer öle bi ad yazmaosa yok öle bişiiiiii bide o sadece çizgi filmde war kart olrk yok birsürü kolleksiyoncu arkadaşm war ve hiç birinin horakti diye bi kart aradığını duymadm

• quote:

Orjinalden alıntı: pallet_35

quote:

yaa altını hiç incelemedim.. ama sölüyorum HORAKTİ'NİN KARTI GERÇEKTE SADECE KOLEKSİYON AMAÇLI YAPILMIŞTIR.. DUELLOLARDA KULLANILAMAZ! ZATEN TANRI KARTLARIN OLMADANDA KULLANAMAZSIN! HALA BUNU SAVUNMAYIN!!

ya horakti die bbiiiiii kartttt yokkkkkkkk olsa sana kartın altına bak dedim ya hani o alt köşede kazuki takashi yazcak eğer öle bi ad yazmaosa yok öle bişiiiiii bide o sadece çizgi filmde war kart olrk yok birsürü kolleksiyoncu arkadaşm war ve hiç birinin horakti diye bi kart aradığını duymadm

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 8 Ekim 2007; 15:14:34 >

• jungle boogie şimdi sölüyorum..

maha vailo konusunu alıntı yapmıştım.. hatta linkinide verdim!.. uyduran ben değilim..
    obeliskin rayı dövdüğünü söleyen ben değilim..
    blue eyes white dragon içinde bişi demicem o senin meselen

sende artık bunları yapıyorsan bu forum batmış demektir.. buranın eski havası kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 7 Ekim 2007; 21:04:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Kartıda var

Ne kadar acınası bi forum oldu burası...

ohoo satışa sundular bile senin bişiden haberin yok
  • iz ediyolar niye anlam ıyo horakti diye bir kat olduğunu
  • quote:

jungle boogie şimdi sölüyorum..

maha vailo konusunu alıntı yapmıştım.. hatta linkinide verdim!.. uyduran ben değilim..
    obeliskin rayı dövdüğünü söleyen ben değilim..
    blue eyes white dragon içinde bişi demicem o senin meselen

sende artık bunları yapıyorsan bu forum batmış demektir.. buranın eski havası kalmadı..

onları sana söylemedim
    ona inananlara söyledim
    ben hatta konuda seni savundum
    diğerlerinide başkalarına yazdım alınma üstüne

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.