Dalgınlığıma geldi Rica ederim yazdım dilekçe ulaştı bile. Bu durumda bir sıkıntı olur mu? Üst makama kesinlikle rica ederim yazılmamalıdır falan yazıyor resmi gazetede falan anlayamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakanlığa yazılan dilekçede yanlışlıkla rica ederim yazdım
-
-
Abartmayalım. Bakınız mecliste neler oluyor da günlük yaşamına devam ediyorlar 😄
BBC News TürkçeyoutubeTBMM'de yine tekmeli, yumruklu kavga - BBC TÜRKÇEhttps://www.youtube.com/watch?si=GAkYozjZNc3VufuM&v=Ea0SS-hf_Pk&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
sonuç alamazsın
-
en fazla direk iade edilir ki bu duruma bile bakan yok artık kafanızı takmayın
-
Slm nbr kib yazsan bile birşey olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen sıradan vatandaş olarak maaşlarını ödediğin bürokratlardan nasıl bir şey rica edersin? Arz etmen lazımdı... Onlar sana rica eder. Okuyup sövmüşlerdir.
-
Umarım öyle olur
Sivilde bu asker komutlarının kalkması lazım.
Arz rica sıkıntılı işler.
Saygılarımla yaz bitsin.
Regards, Best Regards vs vs. yurtdışında böyle zaten.
-
Baroya dilekçe yazarken arz ederim yerine yanlışlıkla talep ederim yazmıştım bir şey olmamıştı.
Hiç bir şey olmaz. Belki oraya dikkat bile etmezler.
-
arkandan bu kesin guy diyecekler, erKEK adam rica ederim demez eyvallah der geçmiş olsun,
-
Cimer üzerinden mi göndermiştiniz? Sıkıntı olmaz başvurunuza cevap verilir. Bu tarz yanlışlıkları hepimiz yapıyoruz, hepimiz insanız sonuçta.
-
Mail üzerinden dilekçe göndermemi söylediler yazdım bende.
Şimdi düşündüm de o kadar vergi ver çalış bir rica etmek bizim de hakkımız
Bu gibi başvuruları Cimer üzerinden ilgili kurum veya kuruluşa iletilmek üzere gönderebilirsiniz. Cimer in arayüzü takip edebilme açısından çok daha iyi. Yanıt gelince de başvurunuzun altına ekleniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X