Şimdi Ara

GÖNDERDİĞİM E-MAİLİN OKUNUP OKUNMADIĞINI NASIL ÖĞRENİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
69.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yahoo adresimden email gönderiyorum.benim istediğim gönderdiğim mailin okunup okunmadığını öğrenmek,okunduysa nezaman okunduğunu bilmek.bunu öğrenebileceğim bir yol varmı ya da bir program. teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

E-postanın Okunup Okunmadığını Anlama

E-posta iletişiminde, gönderilen bir e-postanın okunup okunmadığını anlamak önemlidir. Bu sayede, hedef kitlenizle iletişiminizin etkililiğini takip edebilir ve gerektiğinde adımlar atabilirsiniz.

İşte e-postanızın okunup okunmadığını anlamanıza yardımcı olacak bazı yollar:

• Gmail'de Okundu Bilgisi: Gmail, gönderilen e-postaların okunduğunda bir "okundu" bildirimi sunar. Bu özellik, e-postanızın konusunun yanındaki küçük bir zarf simgesiyle gösterilir.

• E-posta İzleme Araçları: Piyasada, e-postanızın açılma ve tıklanma oranlarını izleyen çok sayıda e-posta izleme aracı bulunmaktadır. Bu araçlar, e-postanızın alıcı tarafından açılıp açılmadığını, okunma süresini ve e-posta içindeki bağlantılara tıklanıp tıklanmadığını gösterir.

• Toplu E-posta Hizmetleri: Mailchimp veya Constant Contact gibi toplu e-posta hizmetleri, gönderilen e-postaların performansıyla ilgili ayrıntılı raporlar sunar. Bu raporlar, açılma oranları, tıklanma oranları ve e-postanın iletildiği e-posta adreslerinin bir listesini içerir.

• E-posta Teslim Bildirimleri: E-posta sunucunuz, e-postanızın alıcının sunucusuna teslim edilip edilmediğine dair teslim bildirimleri sağlar. Bu bildirimler, e-postanızın alıcının gelen kutusuna ulaşıp ulaşmadığını gösterir, ancak okunup okunmadığını göstermez.

E-postanızın okunup okunmadığını anlamak, e-posta pazarlama stratejilerinizi optimize etmenize ve hedef kitlenizle daha etkili bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslan amca

arkadaşlar ben yahoo adresimden email gönderiyorum.benim istediğim gönderdiğim mailin okunup okunmadığını öğrenmek,okunduysa nezaman okunduğunu bilmek.bunu öğrenebileceğim bir yol varmı ya da bir program. teşekkürler.

Güzel soru, cevabını ben de öğrenmek istiyorum.
  • program yok ama, bir yol var, telefon et sor
  • Ben de merak ettim gerçekten, bilen arkadaş varsa paylaşacaktır zaten, ben de bir araştırayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: archex

program yok ama, bir yol var, telefon et sor

• Merhabalar;

Gönderilen maillerin DSN, MDN olmak üzere iki başlığı vardır. Eğer ;

DSN başlığını doldurursanız size mailin ulaşıp ulaşmadığını söyleyecektir;
    MDN başlığında doldurursanız mailin okunup okumadığını söyleyecektir.

Unutmamak lazım ki DSN mail sunucusu tarfından gönderildiği için size ulaşması teorik olarak kesindir (pratikte bağlantı sorunları ve sunucunun desteklemesine bağlıdır)

MDN ise mail gönderdiğiniz kişinin mail programından size gönderilmektedir. Onu da genellikle gizlilik açısından kullanıcı onayı olmadan göndermez. Yani siz MDN isteseniz bile mail okunduğunda size okunduğuna dair bir ilgi gelmeyebilir.

Gelelim işin uygulama tarafına;

webmail uygulamaları (yahoo, hotmail ...) genellikle DSN ve MDN desteklemezler yani bu webmailden (yahoo ...) DSN ve MDN isteyemezsiniz. Ama eğer mail programı kullanıyorsanız (outlook gibi) yeni mail oluştururken seçenekler kısmından DSN ve MDN de istiyorum diyebilirsiniz. Gönderdiğinizde ulaşım bilgisi size ulaşacaktır ama okundu bilgisinin ulaşıp ulaşmayacağı kesin değildir...

saygılar

• teşekkürler @johnexample demek ki ücretsiz kullandığımız yahoo mail böyle bir özelliği desteklemiyor. böyle bir özellik olsa çok işime yarardı ama ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRIKKALE

http://www.inmail24.com

adresinden mail alınca okunup okunmadığını mı öğreniyoruzzzz
  • Yaw ben de acayip merak ettim şimdi bu mail olayını....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

quote:

bu da güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnexample

Merhabalar;

Gönderilen maillerin DSN, MDN olmak üzere iki başlığı vardır. Eğer ;

DSN başlığını doldurursanız size mailin ulaşıp ulaşmadığını söyleyecektir;
    MDN başlığında doldurursanız mailin okunup okumadığını söyleyecektir.

Unutmamak lazım ki DSN mail sunucusu tarfından gönderildiği için size ulaşması teorik olarak kesindir (pratikte bağlantı sorunları ve sunucunun desteklemesine bağlıdır)

MDN ise mail gönderdiğiniz kişinin mail programından size gönderilmektedir. Onu da genellikle gizlilik açısından kullanıcı onayı olmadan göndermez. Yani siz MDN isteseniz bile mail okunduğunda size okunduğuna dair bir ilgi gelmeyebilir.

Gelelim işin uygulama tarafına;

webmail uygulamaları (yahoo, hotmail ...) genellikle DSN ve MDN desteklemezler yani bu webmailden (yahoo ...) DSN ve MDN isteyemezsiniz. Ama eğer mail programı kullanıyorsanız (outlook gibi) yeni mail oluştururken seçenekler kısmından DSN ve MDN de istiyorum diyebilirsiniz. Gönderdiğinizde ulaşım bilgisi size ulaşacaktır ama okundu bilgisinin ulaşıp ulaşmayacağı kesin değildir...

saygılar

Outlook Express de bu destek var mı? MDN'yi buldum ama DSN'i bulamadım.

• o mail hesabını kullanırsan yeni mesaj yazma bölümünde en allta okundu bilgisi isteyip istemediğini sorar,sonra maili attığın kişi mailini okuyunca sana okundu bilgisi gelir..

ayrıca pop3 desteği var.16mb

quote:

Orjinalden alıntı: cicicik

quote:

• evet arkadaslar önemli bir konu 7 yıl gecmiş bulundumu böyle birsey
  • Böyle bir şey mümkün. Google servisleri sağolsunhttp://www.nebigarci.net/gonderilen-e-postanin-okunup-okunmadigini-anlama.nega
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.