Joseph Goebbels'in hitabet yeteneği
o kadar güçlü bir propagandacıydı ki üniversite zamanımızda bazı bölümlerde ders olarak bu adamdan örnek alıp anlatılıyordu.
yaptığı propaganda her eve girsin diye ucuz yollu radyo yaptırıp durumu olmayan ailelere sattırmış.
Bir konuşmasında " dikkat etmeliler!, Bir gün sabrımız tükenecek, ve o zaman yahudi̇ler küstah, yalanci çeneleri̇ni̇ kapatmiş bulacaklar."
Sizce bu kadar etkili olmasındaki sebep yetenek midir ?
Bu söyleyeceklerimin bazıları hatta çoğu sadece xiaomi mi tv box s 4k için geçerli gene konu altında belirtirim.
Biliyorsunuz xiaomi de patchwall, plutotv, xiaomi tv var fakat bunlara Türkiye'den erişmek mümkün değil.
İlk baş android box'umuza nordvpn kuruyoruz. Kurduktan sonra amerika serverına bağlanıyorsunuz. Cihazda play store'a girip pluto tvyi indirmeniz lazım.
Eğer play storeda çıkmıyorsa apkmirror sitesinden indirerek cihaza kurun. cihaza apk indiremiyorsanız aynı ağa bağlı mobil cihaza apkyı indirip send to files to tv programı üzerinden telefondan cihaza uygulamayı atın. uygulamayı kurmak için fk isimli dosyayı indirmeniz lazım. (file commander)
Kurduktan sonra amerika serverında plutotvdeki içeriklere ( ŞL, B****S**, ve bir sürü içeriğe erişim sağlayabilirsiniz.) Bu içerikler cihazı kullanlara yasal fakat konumdan dolayı erişim sağlayamıyorsunuz.
Aynı şekilde ücretsiz sunulan bir sürü film ve diziye (bazıları Türkçe) erişim sağlayabilirsiniz.
Netflix içinse gene amerikada bağlı kalmanız Türkiye'de olmayan içerikleri izlemek için netflixsuper adlı eklentiyi kurup altyazı ekleyebilirsiniz.
Peki patchwall'a erişim sağlamak için ise yapmanız gereken tek şey almanya sunucusuna bağlanmak olacaktır.
Belgesel ve bir sürü içerik burada.
Edit: Ekstra söyleyeceğim şey ise ağ ayarlarındaki dnsyi adguard dnssi olarak değiştirmeniz lazım hem reklam çıkmaz hem de yüksek hız alırsınız.
Netflix Aile Kardeşliği ( BİTTİ)
bitti arkadaşlar
Fmrte24 Key Mevcut ( TÜKENDİ)
KODLAR TÜKENDİ.
Oyunlardaki DLC saçmalığı
Diablo 4 alayım dedim dlc oyundan pahalı. :D
bu dlc işini kim çıkardıysa hakikaten saçmalık. oyunu çıkarırken iki seçenek sunsalar daha iyi....... ultimate ve normal.
Vodafone kurumsal aramalar gelmiyor
Vodafone a geçtiğimden beri kurumsal aramalar gelmiyor. Beni arıyorlar çağrı düşmüyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz 3 adet telefonla da denedim. Hat ayarlarım sıfırlandı.
Yan binamda fiber var bizde 75 mbps internet var
Merhabalar uzun yazıcam biraz ama umarım hem yetkili birileri hem de bu işi bilen forumdaşlarımız okur.
Pc başında otururken mahallemdeki altyapılara bakmak istedim yan binamda 1000mbps internet altyapısı gördüm. kendi altyapım 71 mbps. Tabii ki kendi adresime tekrar bakmak isteyince adresinizde devam eden bir iş emri bulunmaktadır sonra deneyiniz tarzı bir yazı yazdı. Hemen türknet müşteri hizmetlerine yazdım ama telefonumu aradıklarını ulaşamadıklarını söyledi her neyse. Birincisi bende fiber altyapısını kullanmak istiyorum nereye başvurmam lazım ikincisi adresimde devam eden iş emri nedir bunu öğrenmek istiyorum.
kullanıcı bilgilerimi özelden ilettim.
FMRTE 24 kod mevcut tane 50 tl
Kodlar bitti teşekkürler.
Şok marketten ürün alacaklar okusun
Arkadaşlar merhaba şok market üzerinden 27 agustos 2024 tarihinde elektronik ürün sipariş ettim. Ondan sonra 3-4 gün geçti hala kargoya verilmedi aradim kargolar 21 iş günü içerisinde veriliyor dedi. Tekrar aradım hafta sonları ve tatil günleri sayılmıyor dedi. Şikayetvara baktım 50-60 gün bekleyenler var bende bu sabah siparişi iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım siparişi iptal ettim 1 saat sonra tarafım arandı ürün kargoya verildi bilgisi geldi. Ve SMS olarak iletildi.
Yani şok marketten ürün almadan önce 2 kez düşünün ben şahsen piyasadan biraz daha ucuz diye sipariş ettim. İptal edeceğimi duyunca da ne hikmetse kargoya verildi ürün.
Türkiye'de nazi söylemleri neden yasak değil?
Sosyal medyada Türk gençlerinin sürekli svastikali fotoğraflar paylaştığını görüyorum ayrıca İsrail protestolarında nazi selamları veriliyor. Türkiye'de neden bunun cezası yok?
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: bilgisayar, konsol
Gün gelir bir gün karşılaşırız |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 795
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 68.819 (Bu ay: 2.376)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 336 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic