Şimdi Ara

Şok marketten ürün alacaklar okusun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba şok market üzerinden 27 agustos 2024 tarihinde elektronik ürün sipariş ettim. Ondan sonra 3-4 gün geçti hala kargoya verilmedi aradim kargolar 21 iş günü içerisinde veriliyor dedi. Tekrar aradım hafta sonları ve tatil günleri sayılmıyor dedi. Şikayetvara baktım 50-60 gün bekleyenler var bende bu sabah siparişi iptal etmek için müşteri hizmetlerini aradım siparişi iptal ettim 1 saat sonra tarafım arandı ürün kargoya verildi bilgisi geldi. Ve SMS olarak iletildi.

Yani şok marketten ürün almadan önce 2 kez düşünün ben şahsen piyasadan biraz daha ucuz diye sipariş ettim. İptal edeceğimi duyunca da ne hikmetse kargoya verildi ürün.

Şok marketten ürün alacaklar okusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rezil bir firma. Geçen sene klima aldım bunlardan. Ürünü kaybettiler 2 parçadan birisini. Ne paramı verdiler ne ürünü. Utanmadan ürünün diğer parçasını yollayalım dediler. Hakem heyetine başvurdum da paramı kurtardım. Hakem heyeti de kararı vermeden ücretimi geri vermediler. Hakem heyetine de savunmalarını son güne kadar beklettiler. Anladığım kadarıyla milletten aldıkları paraları işletip kullanıyorlar bence. En son raddede de iade ediyorlar. Öyle bir firma.

Sakız bile almaya girmiyorum artık buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vittorioo -- 3 Eylül 2024; 16:39:10 >
  • Aamaan Sait görmesin.

• namaste1968 kullanıcısına yanıt

Mesaisi bitsin de gelsin diye bekliyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.