< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLuT1905 -- 20 Kasım 2017; 14:53:14 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLuT1905 -- 20 Kasım 2017; 14:53:14 > |
Aras kargo içinde bir çete olduğunu düşünüyorum yöntem aynı çünkü!!!
|
Bildiğin organize hırsızlık çetesi olmuş bu Aras kargo.
Neyse bundan sonra Aras kargo ile iğne gönderirsem şerefsizim. |
Bir adet Iphone 7 Plus 256GB kutusu bulup içine hafif ağırlık ve DİLDO koyacaksın, sonra elemanın gözü önünde kutuyu poşete koyup bir yakınına göndereceksin. İçine de afili bir not yazmayı unutmayacaksın tabii ki.
Sonra bunlar kargoya çökünce bütün haber kanallarına görüntüleri bilgileri paslıyacaksın. |
Geçmiş olsun aras kargonun maşallahı var bu aralar. Maaşlar yetmiyor herhalde mesai ücretlerini ganimetlerle ödüllendiyorlar.
|
alıcı şube değil ama sanırım gönderici şubede bir köstebek var.. diyorki şu şubeye şu kişi adına iphone gönderiliyor. gidip al. o kişide alıp muhtemelen payınıda veriyordur şube çalışanına.. bence teslim ettiğiniz şube hakkında şikayetçi olun. telefon kayıtlarından çıkar ortaya olay. organize bir olay.ortaya çıkarsa hem gasptan hem çeteden müebbete kadar yolu var.
|
şu olaylardan sonra aras kargoya değil kargo vermek, önünden geçmem bu ne yaa bunlar ne yapıyor böyle
![]() ![]() ![]() |
Aynen dediğim gibi internet alışverişi için n11, hepsiburada, gittigidiyor, mediamarkt falan birleşip kendi teslimat ağlarını kurmalılar. Başka çaresi kalmadı bunun.
Ya da bu firmalar anlaşmalı şirletlerine diyecekler ki bana teslimattan önce açıp gösterildi tutanağı getireceksin diyecekler. Müşteri imzalamadıysa o teslimat her türlü kusurlu kabul edilecek. Eğer ürün sağlam kutuda doluysa dolandırıcılık falan yoksa müşteri imzalayacak yoksa iade süreci başlayacak. Bu kadar basit yahu. |
az önce 444 2552 numaralı telefonu aradım, içimi döktüm biraz. telefondaki arkadaş baya şaşırdı ama kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim yemin ediyorum.
show tv ihbar hattına 2niz birden birleşip (4000 tl lik olan) haber yapılmasını sağlayın. show tv de çıktımı iş bitti demektir |
Büyük geçmiş olsun. İnsan kargoya dahi güvenemez oldu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 16 Kasım 2017; 16:36:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|