Şimdi Ara

ARAS KARGO'DA YAŞADIĞIM 8000 TL DEĞERİNDEKİ HIRSIZLIK (VIDEO VE EKŞİ LİNKİ EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
5
Favori
38.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
545 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Diğer arkadaşın başına gelen olayın aynısı noluyo la

Eksi'de başka bir başlık daha gördüm bu konuda. Kim bilir başka neler var
  • Aynen dediğim gibi internet alışverişi için n11, hepsiburada, gittigidiyor, mediamarkt falan birleşip kendi teslimat ağlarını kurmalılar. Başka çaresi kalmadı bunun.

Ya da bu firmalar anlaşmalı şirletlerine diyecekler ki bana teslimattan önce açıp gösterildi tutanağı getireceksin diyecekler. Müşteri imzalamadıysa o teslimat her türlü kusurlu kabul edilecek. Eğer ürün sağlam kutuda doluysa dolandırıcılık falan yoksa müşteri imzalayacak yoksa iade süreci başlayacak. Bu kadar basit yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıcı şube değil ama sanırım gönderici şubede bir köstebek var.. diyorki şu şubeye şu kişi adına iphone gönderiliyor. gidip al. o kişide alıp muhtemelen payınıda veriyordur şube çalışanına.. bence teslim ettiğiniz şube hakkında şikayetçi olun. telefon kayıtlarından çıkar ortaya olay. organize bir olay.ortaya çıkarsa hem gasptan hem çeteden müebbete kadar yolu var.
  • Geçmiş olsun , hayır anlamadığım içinde değerli ya da değersiz olduğunu anlamak için her kutuyumu açıyorlar

• Oha yaa , 30 eylulde de baska bi subede baska birini bilgisayarina cokmusler.

ekşi sözlük
    30 eylül 2017 aras kargo rezaleti
    https://eksisozluk.com/30-eylul-2017-aras-kargo-rezaleti--5463882

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osgour1907

alıcı şube değil ama sanırım gönderici şubede bir köstebek var.. diyorki şu şubeye şu kişi adına iphone gönderiliyor. gidip al. o kişide alıp muhtemelen payınıda veriyordur şube çalışanına.. bence teslim ettiğiniz şube hakkında şikayetçi olun. telefon kayıtlarından çıkar ortaya olay. organize bir olay.ortaya çıkarsa hem gasptan hem çeteden müebbete kadar yolu var.

Onlar hakkında da şikayette bulundum, aynı şeyden şüpheleniyorum açıkçası. Gönderici şube de işi sürekli yokuşa sürdüğü için hala bir aşama katedemedim ne yazık ki. Televizyon, gazete kovalayacağım bu saatten sonra. Ekşi'de bir yazar varsa ve bu durumu yazabilirse eğer çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

Oha yaa , 30 eylulde de baska bi subede baska birini bilgisayarina cokmusler.

ekşi sözlük
    30 eylül 2017 aras kargo rezaleti
    https://eksisozluk.com/30-eylul-2017-aras-kargo-rezaleti--5463882

Resmen çete kurmuş herifler, inanılır gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: BuLuT1905

quote:

alıcı şube değil ama sanırım gönderici şubede bir köstebek var.. diyorki şu şubeye şu kişi adına iphone gönderiliyor. gidip al. o kişide alıp muhtemelen payınıda veriyordur şube çalışanına.. bence teslim ettiğiniz şube hakkında şikayetçi olun. telefon kayıtlarından çıkar ortaya olay. organize bir olay.ortaya çıkarsa hem gasptan hem çeteden müebbete kadar yolu var.

Onlar hakkında da şikayette bulundum, aynı şeyden şüpheleniyorum açıkçası. Gönderici şube de işi sürekli yokuşa sürdüğü için hala bir aşama katedemedim ne yazık ki. Televizyon, gazete kovalayacağım bu saatten sonra. Ekşi'de bir yazar varsa ve bu durumu yazabilirse eğer çok sevinirim.

az önce 444 2552 numaralı telefonu aradım, içimi döktüm biraz. telefondaki arkadaş baya şaşırdı ama kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim yemin ediyorum.

show tv ihbar hattına 2niz birden birleşip (4000 tl lik olan) haber yapılmasını sağlayın. show tv de çıktımı iş bitti demektir

• şu olaylardan sonra aras kargoya değil kargo vermek, önünden geçmem bu ne yaa bunlar ne yapıyor böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginç ben kaç kez msi laptop gönderdim öyle dalavere dönmedi aras ta gerçi bunlar anlaşmalı bu zamana kadar ki kargolarımı hep arasla gönderdim sıkıntı olmadı geçmiş olsun hocam
  • Bir adet Iphone 7 Plus 256GB kutusu bulup içine hafif ağırlık ve DİLDO koyacaksın, sonra elemanın gözü önünde kutuyu poşete koyup bir yakınına göndereceksin. İçine de afili bir not yazmayı unutmayacaksın tabii ki.

Sonra bunlar kargoya çökünce bütün haber kanallarına görüntüleri bilgileri paslıyacaksın.
  • Öyle nefret ediyorumki 2 sefer alışveriş yaptım ikisinde de evde olmama rağmen yalan söyleyip beni şubeye yürümek zorunda bıraktılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 16 Kasım 2017; 17:57:41 >
  • Hirsizlik cetesi olmuslar iyice. Hirsiz firma artik aras kargo. madem onlar hirsizlarla ugrasmiyor firma adi lekelensin hirsiz kargo olarak.

Yurt ici de aynisi onu da ekleyeyim. Hirsiz ve ozellikle is ahlakindan yoksun yutici. Geldik bulamadik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 17 Kasım 2017; 18:39:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kargo ile pantolon balığı yollayacaksın en azından onuda çalarlarsa elinde büyütürler balığı çalanlar :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuLuT1905

quote:

az önce 444 2552 numaralı telefonu aradım, içimi döktüm biraz. telefondaki arkadaş baya şaşırdı ama kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim yemin ediyorum.

show tv ihbar hattına 2niz birden birleşip (4000 tl lik olan) haber yapılmasını sağlayın. show tv de çıktımı iş bitti demektir

Ağzına sağlık ya gerçekten, teşekkür ederim :)

İşteymiş o konuyu açan arkadaş, çıkınca arayacak. Dediğin gibi bu şekilde bir olup üstüne gitmeden çözüleceği yok. Umarım çıkar televizyonda da.

• https://twitter.com/BulutOkcu/status/931155379534336001

Beyler şu tweete RT atın da görsün twitterda herkes

• Sonuna kadar hakkını ara dostum. Sana desteğimiz tam!

Uplamak, hashtag vs her türlü yardıma hazırız.

• hocam sikayetvar.com ada şikayetinizi mutlaka yazın gerçekten etkili oluyor.. ayrıca cok geçmiş olsun inşalalh en kısa zamanda magduriyetiniz giderilir.. bizide gelişmelerden haberdar edin lütvn.
    bu arada ben olsam bir avukatla gorusup tazminat davasıda açardım... hem magrudiyetinizi giderin hemde cezalarını kesinki başkaları magdur olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

şu olaylardan sonra aras kargoya değil kargo vermek, önünden geçmem bu ne yaa bunlar ne yapıyor böyle

aynen bende
  • Bu nasıl kargoculuk bir iki kargo kaybolur tamam hırsızlık ne oluyor bu kaçıncı olay buralara gelmeyen olaylarda vardır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.