Şimdi Ara

Yan binamda fiber var bizde 75 mbps internet var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar uzun yazıcam biraz ama umarım hem yetkili birileri hem de bu işi bilen forumdaşlarımız okur.

Pc başında otururken mahallemdeki altyapılara bakmak istedim yan binamda 1000mbps internet altyapısı gördüm. kendi altyapım 71 mbps. Tabii ki kendi adresime tekrar bakmak isteyince adresinizde devam eden bir emri bulunmaktadır sonra deneyiniz tarzı bir yazı yazdı. Hemen türknet müşteri hizmetlerine yazdım ama telefonumu aradıklarını ulaşamadıklarını söyledi her neyse. Birincisi bende fiber altyapısını kullanmak istiyorum nereye başvurmam lazım ikincisi adresimde devam eden iş emri nedir bunu öğrenmek istiyorum.

kullanıcı bilgilerimi özelden ilettim.

• TT mahallede fiber dönüşüm yapıyorsa binanızda fiber dönüşüm kapsamında ise TT kendisi zaten fiberi getiriyor. Yanınızdaki bina yeni yapı ise zaten onlara direk fiber bağlıyorlar. Siz bunu talep etmeniz için TT Müdürliğüne gidip dilekçe vermeniz gerekiyor biraz uğraştırıcı bir süreç kafaya koyup yapan insanları görüyoruz forumda.

• Aynı şekilde bir sorun yaşamaktayım, işin daha da kötüsü 20 metre ilerideki sokakta tüm binalarda fiber altyapı gözükürken kendi bulunduğum apartmanda hiçbir şekilde kullanılabilir altyapı göstermiyor (buna vdsl de dahil). Yaklaşık 3 yıl önce Türknet abonesiydim ve daha önce kullandığım hizmetlerin şu an desteklenmemesi de tüm işleyişin bana mantığını sorgulatıyor.

• egolego kullanıcısına yanıt

Bu dilekçenin bir örneği var mı? Sokaktaki karşı binalarda var bizim tarafta yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boromir -- 15 Kasım 2024; 15:22:12 >
  • Boromir kullanıcısına yanıt
  • Merhaba, bilgilerinizi ve konu linkini PM üzerinden tekrar iletir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.