Şimdi Ara

Bulunduğum Bölgede Superonline 2 Tane Fiber Optik Kapağı Var Ama Altyapısı Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Bulunduğum Bölgede Superonline 2 Tane Fiber Optik Kapağı Var Ama Altyapısı Yok bunun için ne yapmam gerekiyor zamanında turkcell baz istasyonu için fiber çekiyodu ama mahalleli baz istasyonundan şikayetçi olunca kaldırdılar bu rögar kapaklarından evime fiber altyapı çektirilebilirmi

• bizim burayada çektiler sonra baz istasyonunu başka bölgeye taşıdılar şaka gibi iş   hizmet vereceklerini sanmam o kapaklardan size bizim burada hiç öyle bir hizmet olmadı sadece baz istasyonuna gitti kablo, bir sürü evin önünden geçiyor 2-3 km mesafesi var hattın

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt

benim kapağa mesafem benim evden 100-150 metre civarı bende bekliyorum

• 8 senedir o kapak bizim evin yanında var,baz istasyonuna çektiler. mahalleye hizmet yok. böyle bir şeyin asla olmayacağını söylediler, fiber için t.telekoma başvur dediler şaka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 16 Nisan 2021; 0:7:55 >
  • Indominus kullanıcısına yanıt

Baz istasyonu veya kurumsal bir hizmet için çekilen altyapıdan faydalanamıyorsunuz bireysel kullanıcı olarak bizim burada benzer bir durum var

• Miga kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam sağol teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SoL Fiber sadece internet hizmeti verecek diye birşey yok. Zaten SoL Fiber'in çıkış amacı Turkcell'in baz istasyonlarına direkt kendi SoL fiberini verme amacıyla çıkmıştır. Piyangodan şansa çıkıyor bazen SoL fiber evlere. Ama çıkma amacı baz istasyonunu fiberle beslemek için çıktı. Sonradan da daha çok yatırım yaptı bu günlere geldi SoL fiber.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.