Şimdi Ara

Bilgilerim nas1l geri kurtarabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorun : Norton ghost programini kulaniyorum tabi önceden aldigim bir yedegi abim aksam bilmeden (C ) Partetion yükleyecegine (D) Partetiona yüklemis benimde önemli bilgilerim vardi (D) Partetion bölümünde onlari nasil geri alabilirim fikri olan varsa söylesin valla soktayim yardimlariniz için tesekkürler Not Parterion NTFS ve winXP kulan1yorum ,120 Gb Segate HDD ,(D) 20 gb d1r

• Çok zor arkadaşım çooookkkk ve üzgünüm ama olmaz sanırım .... Tabi veri kurtarmada daha uzman bir arkadaş var ise bilmem...
  • Ontrack EasyRecovery Professional programını kullan ve bilgisayar üzerinde işlem yapmamaya özen göster programı çalıştırana kadar.
  • getdataback programını kullan cregi felanda cok rahat bulabilirsin net den... ben gecenlerde bir hdd den kurtardim.. format cekilen bölümden
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinusnigra

getdataback programını kullan cregi felanda cok rahat bulabilirsin net den... ben gecenlerde bir hdd den kurtardim.. format cekilen bölümden

hocam sen askere gitmemişmiydin ? hani şu bol sekizli arkadaşsın sanırım :)
  • tiramisu diye bir program va onun disketinden boot et makinayı kaybolmuş bütün veriyi görürsün fakat ikinci bir harddisk daha bağlaman gerekiyo. aynı harhdiske kopyalama yapmaz. benim iki partitionum var diyebilirsin fakat iki partition diil fiziki olarak ayrı iki harddisk lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrinx -- 8 Aralık 2004, 10:39:22 >
  • bilgilerini cdye çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Diskini formatlasanda verilerini kurtarabilirsin ama bicimini degistirirsen boyle birsey mumkun degil. Tabi profesyonel sirketlere 15.000/20000$ karsiligi yaptirabilirsin. Yanmis bi HDD den veri kurtardiklarini gormustum televizyonda.
  • FinalData Enterprise kullanVerilerin tamamını olmasa da çoğunu kurtarırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.