Şimdi Ara

Bilgili Web Tasarımcıları dobra dobra!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genelde web tasarımcılarının işine gelmeyen bir soru soracagım belki ama herşeyin para demek olmadıgını ispatlayacak arkadaslar elbet cevap verecektir.
    Soru Şu
    ayrı ayrı 3 adet site var diyelim 3 alan adı ,3 hosting,3 ad mail
    şimdi bu siteler 5 er mb lık siteler ve birinin ana sayfası index.html,diğerinin ana sayfası index.asp sonuncunun da default.html
    şimdi bu sitelerimiz az yer kaplıyor malum.
    sınırsız bir hosting aldık ve bu 3 farklı siteyi aynı hostinge yukleyerek ayrı ayrı ana sayfalardan nasıl calıstırırız?
    sitenin ilk giriş sayfasının uzantısının ne olacagını domain firmasımı hosting firması mı belirliyor??
    Bunun ayarını nereden nasıl yaparız?
    eger domain firması ayarlıyorsa ve web hostingler sadece bize alan hizmeti saglıyorsa bu dediğim mumkun
    bu konu hakkında uygulama yapmıs detaylı bilgi sahibi olan arkadaslar var mı .
    kucuk captaki esnaflara hazırlanacak sitelerde maliyeti dusurmek icin iyi bir yontem olacagını dusunuyorum.

• tabi ki subdomain yapmanız gerek
  • bu dediğin olay yapılabiliyo, bi kaç forumda okumuştum ama hosting firması anladığında hesabını kapatır. küçük çaptaki esnaflar için böyle bişey yapmana gerek yok, hosting fiyatları zaten çok düşük yani. sahtekarlık yapmaya gerek yok. bence bunu öğrenme amacında tamamen farklı bence...
  • PM attım.
  • Bu mümkün değil anladığım gibiyse. çünkü her bir site aslında vhosts de bir klasördür. ve o lasör illa bir index yada default ister. Burda iki yada daha fazla tanımlamadan seçme yapamazsın. bu mümkün değil ama subdomain şeklinde olur oda işine yaramaz ..
  • arkadaşlar 3 firmam var tek hosting altında calıstırmak istiyorum neden fazla masraf yapayım ki kotuye yormayın bu işin sahtekarlıkla alakası yok ticaret bu !
  • arkadaşım elimde domaini aldıgım yerden verilen şifreler var ve hostingi aldım diyelim yonlendirmeyi nasıl yapacam
    nereden hangi menuye girmem hangi bilgileri değişmem gerek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer cpanel yüklüyse hostunda ve tüm yetkiler verilmişse mümkün
    denetim için cpanel kullanıyorsa hostun söyle anlatayım
  • hiç uğraşma en iyisi git 50 mb lık bi alan al seninde kafan rahat olsun bizimde
  • Domain i aldığın yerden sana verilen şifrelerle yapacaksın. sana bir domain kontrol paneli verilmesi gerekiyor.

Bir hostingde üç site barındırmak (bu güne kadar böyle bir şey duymadım)
  • hostu 3 e bölersin veya alt klasörlerde aa.com/site1 aa.com/site2 şeklinde atarsın başka yolu yok.
  • arkadaşlar 3 adet klasor var
    (site1,default.html),(site2,index.html),(site3,index.asp)
    pintilikle alakası yok bu olayın mantık olarak olması lazım ama nasıl çözmek gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsennnnn

Arkadaşlar genelde web tasarımcılarının işine gelmeyen bir soru soracagım belki ama herşeyin para demek olmadıgını ispatlayacak arkadaslar elbet cevap verecektir.
    Soru Şu
    ayrı ayrı 3 adet site var diyelim 3 alan adı ,3 hosting,3 ad mail
    şimdi bu siteler 5 er mb lık siteler ve birinin ana sayfası index.html,diğerinin ana sayfası index.asp sonuncunun da default.html
    şimdi bu sitelerimiz az yer kaplıyor malum.
    sınırsız bir hosting aldık ve bu 3 farklı siteyi aynı hostinge yukleyerek ayrı ayrı ana sayfalardan nasıl calıstırırız?
    sitenin ilk giriş sayfasının uzantısının ne olacagını domain firmasımı hosting firması mı belirliyor??
    Bunun ayarını nereden nasıl yaparız?
    eger domain firması ayarlıyorsa ve web hostingler sadece bize alan hizmeti saglıyorsa bu dediğim mumkun
    bu konu hakkında uygulama yapmıs detaylı bilgi sahibi olan arkadaslar var mı .
    kucuk captaki esnaflara hazırlanacak sitelerde maliyeti dusurmek icin iyi bir yontem olacagını dusunuyorum.

bu işlemi resller alarak yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.