Şimdi Ara

Bilgililerden Acil Yardim Lazim!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 170cm boyundayim 96kgyim evet sismanim.Onceden iki bucuk yil muaythai yapmistim.Fakat simdi cok korkaklik var uzerimde dovebilecegm adamlardan korkup beni ezmelerine musade ediyorum.Artik dank etti eski potansiyelime varmak istiyorum kendimi ezdirmek istemiyorum kendimi koruyabilmek istiyorum.Evde hangi aletlerle nasil calisip guclenebilirim ve nasil bu korkularimi yenebilirim lutfen yardim edin canima tak etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle bir dövüş sporuna başlaman lazım evde yaparak olmaz, hem öz güvenin yerine gelir hem dövüşmeyi öğrenirsin hem spor yapıp kilo verirsin.
  • Geçirdiğin bir travma sonucu korku hastalığına yakalanmış olabilirsin. Tedavisi bilinmiyor. Ama anlattıklarına bakarsak özünde cesur birisine benziyorsun. Sadece olumsuz sonuçları göze almakta tereddüt ediyor gibisin. Bu olabilir. Canını sıkma umarım zamanla iyi olursun.
    bi de Wing tsun'a başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 31 Temmuz 2017; 19:51:23 >
  • Herkes kendi gittiğini tavsiye eder kardeşim, sen hangisini seviyorsan ona git tavsiyem boks kickboks muaythai devam etmen
  • Tamda dedgniz gibi hocam aslinda her sey.İlcede yasiyoruz imkanlar yok yani o yuzden evde caliscam onerileriniz nedir nasil cesaretlenir ve kendimi maximum korurum.

Hocam cok korkuyorum ailemin yaninda dayak yemekten tehdit edilmekten veya insanlar icinde dayak yemekten korkuyorum kcuk bir yer artik yetti yemin ederim yani yetti artik tehditler ezmelerden biktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Tamda dedgniz gibi hocam aslinda her sey.İlcede yasiyoruz imkanlar yok yani o yuzden evde caliscam onerileriniz nedir nasil cesaretlenir ve kendimi maximum korurum.

Hocam cok korkuyorum ailemin yaninda dayak yemekten tehdit edilmekten veya insanlar icinde dayak yemekten korkuyorum kcuk bir yer artik yetti yemin ederim yani yetti artik tehditler ezmelerden biktim.

hocam aynı sorunu ben de yaşadım. aslında hala da atlatabilmiş değilim. ama şunları farkettim.

1)atom bombasından korkuyorsan birisinin tepene atom bombası atmasını istemek veya ölmekten korkuyorsan intihar etmek mantıklı bir çözüm değildir.

2)yanlış inançlardan ve sonunu düşünmekten kurtulmak gerekli. sonunu düşünmek yanlış inanca sebep oluyor. o da bir mantık hatası yaratıyor.

şöyle ki bir tartışma başladığını farzedelim "kesin bıçak çıkacak" diye düşünürsen adam seni bırak bıçak kullanmayı hiçbirşey bilmeden yenebilir. hatta bağırarak kalp krizi geçirmeni sağlayıp seni öldürebilir. kafanda "vurursam kesin bıçak çekecek, sonra beni vuracak, sonra ölecem" şeklinde sonunu düşünmeye bağlı olumsuz yargılar kurarsan kendini kitler ve baştan kaybedersin. adam sana vursa içinden "yeterki vursun ama bıçak çekmesin" bıçak çekerse "aman karşılık vermeyim bacağıma saplasın yeter ki kalbime saplamasın" vs. şeklinde devam eder ve sen istersen dövüş ustası ol psikolojik olarak kaybedersin. halbuki daha bıçak çikmamiş. bi ihtimal çiksa bile belkide savunabilirsin. ve adamı belkide yeneceksin. yani sonunu düşünmek olumsuz ihtimallerden biz zincir oluşturur ve olumlu ihtimalleri görmezden gelir. satranç gibi düşün. siradaki hamleyi düşün sonraki hamleleri değil. aksi takdirde kendini kitlemiş olursun.

3)biri sana veya sevdiğin birisine saldırırsa istemdişi bir şekilde karşilik verirsin. bunu tecrübeli insanlar böyle söylüyor.

4)aşiri korku aslinda psikolojik bir sorun oldugu ve hormonlarla alakali oldugundan psikiyatriste gitmende de fayda var.

5)ihtiyacin olan şey çatma, tartişma veya sesini yükseltme degil öfkeli bir adama korkmadan vurma becerisi. yani hedef o an denk geldiğinde tanimadigin öfkeli bir adama vurabilmek.

şu ana kadar bulduklarim bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5966A6FE1 -- 2 Ağustos 2017; 14:51:35 >

• Hocam muaythaide 9.khanim yani siyah kusak gibi dovus bilgim hat safhada su an belki eski gucum ve ayni performansta olmayabilirim ama su an tatilim bitince hard bir sekilde calismaya baslayip vucudumu eski haline getircem insallah.

Gerek olmadkca kavgaya gircek bir insan degilim kavga anlari ilk konusmayi deneyip hakli isem ezmeye calisiyorsa gircem kaybetcek neyim varki girmeyince kafayi yiyorum.

Cevrem saglam insanlarla dolu utanmayi birakip onlar beni nasil cagrdiysa olay buyurse bende cagiricam he tek kalirsam birsuru adam arasinda bi muata temin etmeyi dusunuyorum benm agzim yuzum dagilacaksa bikacta biz kemik kiralim.Korkunun ecele faydasi yok adam bicaklamak adam oldurmek kolay degil az da olsa herkesin icinde bi korku var yani.

Ailem karsisinda dayak yemek varsa yerim ama cesaretim olursa coklu kisiyle ayni anda dovusebilirim burdakiler teknik bilmeyen adamlar sadece cok kibirliler.

Ben biliyorum ve inaniyorum dovebilecegime sadece yapmam gerken bildiklerimle gucumu birlestirmek.Eyer dayak yiyecek olursamda iyi bi tecrube olmasi icin durcam teskiden benden kalipli cok kisiyi dovmustum smdide yapabilirim aptal cesareti degilde normal cesareti insallah yakalicam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerzalim

Hocam muaythaide 9.khanim yani siyah kusak gibi dovus bilgim hat safhada su an belki eski gucum ve ayni performansta olmayabilirim ama su an tatilim bitince hard bir sekilde calismaya baslayip vucudumu eski haline getircem insallah.

Gerek olmadkca kavgaya gircek bir insan degilim kavga anlari ilk konusmayi deneyip hakli isem ezmeye calisiyorsa gircem kaybetcek neyim varki girmeyince kafayi yiyorum.

Cevrem saglam insanlarla dolu utanmayi birakip onlar beni nasil cagrdiysa olay buyurse bende cagiricam he tek kalirsam birsuru adam arasinda bi muata temin etmeyi dusunuyorum benm agzim yuzum dagilacaksa bikacta biz kemik kiralim.Korkunun ecele faydasi yok adam bicaklamak adam oldurmek kolay degil az da olsa herkesin icinde bi korku var yani.

Ailem karsisinda dayak yemek varsa yerim ama cesaretim olursa coklu kisiyle ayni anda dovusebilirim burdakiler teknik bilmeyen adamlar sadece cok kibirliler.

Ben biliyorum ve inaniyorum dovebilecegime sadece yapmam gerken bildiklerimle gucumu birlestirmek.Eyer dayak yiyecek olursamda iyi bi tecrube olmasi icin durcam teskiden benden kalipli cok kisiyi dovmustum smdide yapabilirim aptal cesareti degilde normal cesareti insallah yakalicam.

hocam aşırı korkma hastalığından kurtulamadiktan sonra istersen bruce lee ol farketmez. cesur ol hiçbişey bilme daha iyi. önce cesaret sonra güç en son kung fu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.