Şimdi Ara

BİLGİSAAYRIN PARÇALARI ARASINDAKİ UYUM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba...bilgisayarımın özelliklerinin birbirini destekleyip desteklemediğini nasıl ögrenebilirm..yani uyum sorunu varmı.....yardımcı olursan sevınırım...intel 2,40 Q6600 8MB L2 CACHE BOX....ASUS P5K-SE ...250GB WD2500AAJS WEST.DİG.SATA .....LG GH.20NS10 DVD-RW SATA SYH 20X ...2GB KINGSTON 800MHZ DDR2 RAM ...ZOTAC 512MB DDR3 8800GT 256BİT ...TERMALTAKE WİNGSRS RS100 ...EKRAN SAMSUNG SYNCMASTER 2232BW ...

• eğer ben parçaları yanlış okumadıysam yada sen herhangi birini yanlış yazmadıysan uyum sorunu yok gibi görünüyor
    diğer arkadaşlarında yorumlarını beklemeni öneririm
  • Uyum sorunu yokta sen nerden vardın bu kanıya ? Yani hata mı verdi? Mavi ekran felan?
  • evet neden böyle birşey düşündün? uyum sorunu görünmüyor ama 1066 mhz ram tercih etseydin daha iyi olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tg2601 -- 19 Nisan 2010; 20:42:07 >
  • bilgisayarımın özellıkleri kadar hızlı çalışmadıgını düşünüyorum...ondan öğrenmek istedim...3 boyutlu cizim programları kullanıyorum bazen kasılma yapıyor...bazen bılgısayarımı acıyorum hemen acılmıyor...ekranı nedense acılır gibi oluyor basta sonra acılmıyorr öle bekliyor...sonra yenıden kasadan kapatıp acıyorum..
  • öncelikle ekran kartın çizim değil oyun amaçlı bir kart kasılma yapması çok normal, bazen açmama durumuda ramle alakalı gibi geldi bana güç kaynağın kaç watt ve ne marka?
  • güç kaynağım 400 watt....kasanın markası thermaltake...alırken cizim amaçlı almıştık ekran kartını yanlışmı vermişler bize...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kart profesyonel çizim kartı değil, genel olarak oyun amaçlı üretilmiş kart bu kullanma amacınıza bağlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.