Şimdi Ara

Bilgisaraya bakım yapacak programlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayara bakım yapmak için neler kurabiliriz. (Gereksiz dosyaları silme , cookie , çerez vs.)

Antivirüs reklam yazılım taraması için malwarebytes düşünüyorum.(free sürüm)

Bakım için de advanced system care düşünüyorum (free sürüm)

Sizin tavsiye edeceğiniz birşey varmı?

• konu günceldir.
  • konu son kez günceldir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:49:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakım için o tüm programlar gereksiz. Bakım programları bilgisayarı normalinden daha çok hızlandırmaz. Aksine bir süre sonra kararsızlaştırır ve diğer programların açılmamasını sağlar. Donanımınız güncel olsun, bilinçli kullanıcı olun kafi.
  • bakım için virüs ve malware taraması yeterlidir diye düşünüyorum. driver'ları da toptan güncellemek için program kullanabilirsiniz. disk cleanup artık ccleaner'ın işini yapıyor zaten.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 20 Nisan 2020; 9:50:21 >
  • Direk format at hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 14 Nisan 2020; 20:4:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakım programı var bir de sisteme bakan programlar var Iobit gibi.

Wise ürünlerini sorunlu bilgisayarlarda her kullandığımda sistem hafifliyor.

Bakım temizlik onarım hız denge ne eksiği varsa gücü yettiğince düzeltiyor.

İobit gibi, olmayan sorunu varmış gibi gösterip yalandan düzeltmiyor.

Kerish doktor vb işini iyi yapan uygulamalar bu süreçte malesef arada kaynıyor, reguekiller adlı küçücük uygulama ile malwere temizliyoruz veya güvenemiyoruz kullanmıyoruz, ama kocaman kocaman uygulamalara sistemimizi emanet ediyoruz bir güzel çalıyorlar bilgilerimizi.

Ben de sizin gibi düşünüyorDum birçok konuda ama işini iyi yapan uygulamalara fırsat verirseniz farkı göreceksiniz, şişen delik deşik olmuş windowsun yenileme hızını bile değiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 15 Nisan 2020; 15:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.