Bildirim
Bilgisayar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3050 fena bir kart değil.
aşağı yukarı oyunlarda alacağın fpsler bunlar olacak
notebookcheckNVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU - Benchmarks and Specshttps://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-RTX-3050-Laptop-GPU-Benchmarks-and-Specs.513790.0.html -
ara sıra oynayacağın toplu oyunlara 3050 fazla bile gelir np
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biraz ısınma sorunu var ve wifi kartı sıkıntılıydı en son değişmediyse ama onun dışında iyi bir cihaz. wifi bağlantısında sıkıntı çekersen intel ax200 gibi bir kart ile değiştirebilirsin çok da sıkıntı olmaz
ısınma sorumu doğru, wifi kısmında ben henüz bi sıkıntı görmedim ama driver’ını elle kurmak zorunda kaldım 10dk mı aldı ama.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
18 k civarına ne önerirsiniz bir de gaming laptopların şarjı ünide sıkıntı çıkarır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
heryerde priz olduğunu söylediler forumda. gaming diye geçen laptoplarda şarj pek iç açıcı olmaz zaten
OC ayarlarını yapınca iniyor hocam sıcaklık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X