EFSANE AİRDROPLAR LİSTESİ
Buradaki airdropların hepsi özenle seçilmiştir. Gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz
HAMSTER KOMBAT
BLUM
t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_Ie3wIctUDh
TAPSWAP
YES COİN
ODTÜ Erasmus
ODTÜ'de erasmus hakkında bilgisi olan var mı? Erasmus yapılınca kesin bir sene uzuyor mu? 1.sınıfta başvuru için sadece ilk dönem ortalamasına mı bakılıyor? Yurt hakkı gidiyor mu? ve genel olarak bilgisi olanlar varsa yazabilir mi
BURS
Bursa başvururken tapu,ev değeri falan soruyor buna nerden bakılıyor
Tev bursu
Hem üstün başarıya hem de lisans bursuna başvurulabiliyor mu ve başvurulabiliyorsa diğer aşamalara 2 burs icin de ayri ayri mi islem yapmak gerekir
laptop öneri
Geçenlerde lenovo ideapad 5 pro rtx 3050 ryzen 5600h lı olan versiyonu almak üzereyken stoğu bitmişti buna benzer oyun açabilen ama hafif taşıması kolay şaarjı dayanan laptop arıyorum fiyat olarak 15-20k.Oyun önceliğim değil ama ara sıra fifa oynarım onu da açsın.Ne önerirsiniz
Yurt
Bana yedekten kyk yurdu çıktı ama gitmek istemiyorum para yatırmazsam kendi kendine iptal olur mu
Laptop öneri
15-20 k arası laptop önerebilir misiniz?Aklımda lenovo ideapad 5 pro vardı 15kya amazondan ama stok bitti.Stoğa ne zaman gelir nasıl öğrenebilirim?Vatanda da 21k ya 3060 lı acer nitro 5 var nasıldır sorunu falan var mı
laptop öneri
15-20 k arası laptop önerebilir misiniz?Aklımda lenovo ideapad 5 pro vardı 15kya amazondan ama stok bitti.Stoğa ne zaman gelir nasıl öğrenebilirim?Vatanda da 21k ya 3060 lı acer nitro 5 var nasıldır sorunu falan var mı
Bilgisayar
üni için laptop alcam.Şuan lenovo ideapad 5 pro düşünüyorum.nasıldır özellikleri falan?Öyle aşırı oyun oynamam ama ara sıra toplu oyun oynanılırsa da oynarım oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?
Redmi note 11 pro vs redmi note 10 pro
hangisi daha iyidir
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 100
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.704 (Bu ay: 69)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar