Şimdi Ara

bilgisayar açılınca otomatik açılan programlar (sanal klavye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı açtığımda sanal klavye açılıyor Başlat> çalıştır ----> msconfig yapıyorum lakın orda sanal klavye yok bi yardım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmowen -- 6 Temmuz 2012; 20:14:48 >

• şimdilik combofix i indirip yapınız.bakalım ne olacak.
  • programı kaldırmayı deneyin, sanal klavye dediğiniz ekran klavyesi gibi bir şey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

şimdilik combofix i indirip yapınız.bakalım ne olacak.

combofix i nezman yüklesem bilgisayar bozuluyor ya ondan o programı sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

programı kaldırmayı deneyin, sanal klavye dediğiniz ekran klavyesi gibi bir şey mi?

evet ekran klavyesi açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmowen

quote:

programı kaldırmayı deneyin, sanal klavye dediğiniz ekran klavyesi gibi bir şey mi?

ekran klavyesinde seçenekler i tıklayın(sağ altlarda) aşağıda mavi ve altı çizili olarak "oturum açtığımda ekran klavyesini başlatıp başlatmamayı denetle" yazıyor ona basın. açılan pencerede kutucuktaki tiki kaldırın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmowen

quote:

ekran klavyesinde seçenekler i tıklayın(sağ altlarda) aşağıda mavi ve altı çizili olarak "oturum açtığımda ekran klavyesini başlatıp başlatmamayı denetle" yazıyor ona basın. açılan pencerede kutucuktaki tiki kaldırın.

çok saolun hocam tşk. bu forumu seviyorum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.