Sorunu tam olarak anlamadım. Herhalde windowsu kurup açabildin. "bilgisayarım"dan klasörlere gidip dosyalarının olduğu klasörü bulup "belgelerim"e veya istediğin bir kısma kopyalarsın. Elimde yedeği var, demişsin. yedekleri de hard diske kopyala/yapıştır yaparsın.
kolay gelsin
arkadaşım olmuyor öyle masa üstündeki klasörlerde çok önemli şeyler vardı . onlara nasıl ulaşabilirim yedek var ama neresinden bulucam
Eğer kullanıcılar bölümünden eski windowsunda şifre koyup paralo korumalı yapmadıysan diğer windowstan dosyalara ulaşabilirsin. ilk windowsun c'de diğeri d'de ise c üzerinde Documents and Settings klasöründen dosyalarına ulaşabilirsin
veya başlattan arama yaparsın dosyalarının hangi dizinde olduğunu bulur o klasörü açarsın. eski windowsun parola korumalı ise sadece o windowsu onararak bulabilirsin dosyalarını.
şifreli nasıl olacak
benim bilgisayarımda da iki ayrı bölümde iki windows kurulu parola korumalı olan windowsa diğerinden ulaştığımda belgelerime girmiyor. window kendi kök bilgileriyle şifreleniyormuş. yapabileceğin tek şey dediğim gibi onarma. windows cdsi üzerinden yapacaksın. beceremezsen bilen birisini bulmaya çalış. ben de bir kez yapmıştım sonra başka bir windowsu onar dediğimde yapmadı.
çok saol seni uğraştırdım.
sen de sağol. sorun çıkıp çözdükçe insan öğreniyor bilgisayarı. donanımında sorun yokmuş en iyisi bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme