Şimdi Ara

bilgisayar açılış ekranınd kitleniyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra kullanıcı oturum açma yerine gelip bir kullanıcıya tıklayınca kullanıcı ayarları yükleniyor diyor ve kitleniyor ne yapmam lazım

• güvenli kipte açıp en son yaptığın şeyleri iptal et.
  • kilitleniyor derken açılır gibi yapıp tekrar kullanıcı hesaplarına mı dönüyor?
    şayet böyle yapıyorsa kurduğun işletim sistemi tam kırık değil 30 günlük.günü kurtarmak için güvenli kipte açıp saat ve tarih ayarlarını önceki bir zamana al.
  • Bilgisayarı güvenli kipte açıp sistem geri yüklemeyi kullanarak en son çalışan ayarlarına dönmeyi dene.
  • güvenli kiptede açılmıyor açılıp karşıma siyah ekran geliyor ve kenarlarında güvenli kip yazıyor ama birşey olmuyor

2 tane oturum var ikisinede tıkladığımda kullanıcı ayarları yükleniyor diyor ve öyle saatlerce kalıyor.

lütfen yardımm
  • quote:

Orjinalden alıntı: piyade onb.

kilitleniyor derken açılır gibi yapıp tekrar kullanıcı hesaplarına mı dönüyor?
    şayet böyle yapıyorsa kurduğun işletim sistemi tam kırık değil 30 günlük.günü kurtarmak için güvenli kipte açıp saat ve tarih ayarlarını önceki bir zamana al.

arkadaşım bilgisayar orjinal dell daha geçen sene alındı yani orj windows home u var . bu daha sistematik birşey sanki virüs mü girdi acaba
  • Aynı durum bende de vardı vae sorunun ekran kartından kaynaklandığını bulduk , ne zaman yeni driver yüklesem senin bahsettiğin durum söz konusuydu. sistemine format at ve ekran kartının kutusundan çıkan ilk driverı kurup bir kaç gün dene sonra yeni driverlardan birini eğer aynı sorunu yaparsa geçmiş olsun ; ekran kartın hastanelik seninde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar kilitleniyor. Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama windows açılıyor bu olay o ms dos siyah ekranında değil bunu yazmayı unutmuşum
  • bende de windows yükleme ekranı geçiyor ve hemen ya kilitleniyor yada anakart ekranına geri dönüyordu
  • bende windows açılıyor ve karşıma diyelim osman ve ali diye iki ad çıkıyor (bunlar zaten cıkıyodu) daha sonra bunlardan birine tıklayıp onun oturumunu açerken kitlenmeden saatlerce kişi ayarları yüklenyor diyor ve bu böyle sürüyor
  • senin bilgisayarında bir tane driver sorun yaratıyor büyük ihtimal. güvenli kipte açamadığına göre tek çaren var format atıp eski driverları kur. bu duruma gelmeden önce driver kurmuşmuydun.
  • hayır hiç birsey kurmadım
    heralde virüs girdi
  • donanımda elektrik kacağı olabilir. bende bu yüzden kilitlendi.yada format at diriverleri yeniden yükle.
  • diskte yeni bir bölüm oluşturup tekrar windows kurabilirsin.
    Yana windows cd'nden onarma seçeneğini kurmayı dene.

Yine aynı sorun oluyorsa arkadaşların dediği gibi driver veya ekran kartı sorunu olabilir.
  • deniyorum olmuyo onarmaya gelince r ye basıyorum tuş işlemiyo bile
  • onarmayı deneme belli bir driver veya program yapıyor bunu. temizinden bir format at bence. üstüne falan da kurma.
  • quote:

onarmayı deneme belli bir driver veya program yapıyor bunu. temizinden bir format at bence. üstüne falan da kurma.

İçinde önemli bir veri yoksa format en deneme seçeneği. Diğer türlü başka bir hard diskle aç. veya bilgisayara hard diski takıp dosyaları kopyalayıp format
  • nasıl yapıcam verilerin kaybolmaması gerek ayrıntılı yazarsanız ve format ı nnasıl atılacağını ve daha sonra nereye nasıl win xp kurulacağını yazarsanız çok makbule geçer
  • Başka bir bilgisayar varsa hard diski söküp ona slave olarak bağlayıp bilgileri kopyaladıktan sonra diski silebilirsin. Daha sonra tekrar bilgisayarına takıp biostan ön yüklemeyi cd'den başlatırsın. windows cdsini takınca yükleme işlemi başlayacaktır.

Başka diskin yoksa yine biostan cd'den başlatma ayarı yaparsın. gelen seçenekte windows kuru seçer sonra da kurmak için bölüm oluştur seçeneğini işaretlersin. Hard diskinde 2. bir bölüm varsa oraya da kurabilirsin. Ya da yarı yarıya böler kuruluma devam edersin.

Sonuç alamazsan donanımla ilgili bir sorun olabilir.
  • dediğini yaptı şimdi 2 adet windows var birri bozuk açılmıyo açılana eski bilgilerimi nasıl yüklerim . elimde yEdeği var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.