Şimdi Ara

Bilgisayar açılıyor açılmıyor kapaniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Dün akşam bilgisayarimi virüs programıyla tarattım ve tam 19 tane tehdit buldu. 17si 6 çeşit truva atı. Taratmadan önce sabah bilgisayarı açtığımda masaüstü gelmiyordu ve görev yöneticisinden explorer.exe yi çalıştır yapıp bilgisayara öyle giriyordum.Akşama da pcyi tarattım işte. Her şey normaldi. Fakat bu sabah kalktığımda bilgisayarımda daha önce hiç karşılaşmadığım saçma bir hata ile karşılaştım. Bilgisayarı açma düğmesine bastım ve açılmasını bekliyorum. Ve nihayet açıldı. Ama dünkü gibi yine masaüstü yok. 1-2 saniye sonra oturum isminin gözüktüğü ekrana attı beni. Hani bilgisayarı açtığımızda şifre yazilan yer var ya orası. Sonra oturum kapatılıyor dedi. Sonra oturum adı bjk olan yazıya tikladim açılması için. Bilgisayarın klasik acilma sesi geldi ve bunlar birlikte oturumunuz açılıyor yazısı altta. Hemen ardından pcnin kapanma sesi geldi ve oturum kapanıyor dedi. Her denemede aynı şey. Bilgisayarım 4 yıldır benle berber. Birçok hataya göğüs gerdik ama bu en ilginci. Yardimlarinizi bekliyoruz ve şimdiden teşekkürler.

NOT : İyi anlmaniz için biraz ayrıntılı yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorun virüs ise ki öyle duruyor, format tek çözüm....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.