Şimdi Ara

Bilgisayar açılıyor (ses var görüntü yok) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
29.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • güvenli modda aygıt yöneticisinden ekran kartını kaldırıp resetleyip bi dene istersen ayarlar karısmıssa normale döner senin sorunun görüntü çünkü
  • sürekli ses-------------güç kaynağı arızası
    birçok kısa bip---------anakart arızası
    1 uzun------------------bellek tazelenmesinde hata
    1 uzun 1 kısa----------anakart veya bios çipi hatası
    1 uzun 2 kısa----------ekran kartı arızası (eski kartlardaki dip switch kaynaklı)
    1 uzun 3 kısa----------ekran kartı arızası
    2 uzun 1 kısa----------ekran kartı arızası (ramdac kaynaklı)
    2 kısa-------------------bellek eşlik hatası (parity)
    3 kısa-------------------belleğin ilk 64k’lık bölümünde hata
    4 kısa-------------------timer hatası
    5 kısa-------------------işlemci hatası
    6 kısa-------------------klavye işlemcisi hatası
    7 kısa-------------------işlemci hatası
    8 kısa-------------------ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası
    9 kısa-------------------bios rom hatası
    10 kısa------------------cmos okuma/yazma hatası
    11 kısa------------------tampon bellek hatası (cache)

senin sorunu 7 ila 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Ekim 2007; 0:42:30 >

• Teşekkürler baranel

Ekran kartını biraz oynadığımda açıldı ama şöylede bir uyarı verdi

Bilgisayar açılıyor (ses var görüntü yok)
  • işte bu ayar ekran kartı over clock hatası yani monitör hızından daha hızlı bir frekansda çalışıodu makinn sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atacom

işte bu ayar ekran kartı over clock hatası yani monitör hızından daha hızlı bir frekansda çalışıodu makinn sanırım

Bana şöyle adam akıllı bir anakart söylermisiniz sorun bence anakart PCI girişinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanibal

quote:

Orjinalden alıntı: atacom

işte bu ayar ekran kartı over clock hatası yani monitör hızından daha hızlı bir frekansda çalışıodu makinn sanırım

Bana şöyle adam akıllı bir anakart söylermisiniz sorun bence anakart PCI girişinden

hayır arkadaşım eger bu gosterdigin yazılar cıktı ise .. sistemi o/c yapmışsın ram ayarlarıyla vs vs oynamıssın ve donanımın bunu kaldırmadıgı içinde sistemi kitlemiş anakrt bunun cozumu açma/kapama tuşuna basaraktan acıcaksın dene bakalim toplamda 3 defa kapayıp ac açma/kapama tuşuna basılı tutarak sistem acılıp ekrana goruntu gelcektir.. ve o verdigin resimdeki gibi yazılar cıkacaktır kırmızı renkliler.. sonra enter a bas sonra "N" ye bas bios default ayarlarda acılacaktır sonra "F10" ve enter biosu kaydedip cıkacaksın insallah cozum olur

bu ekran..

Bilgisayar açılıyor (ses var görüntü yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darrko -- 15 Kasım 2007; 2:06:50 >

• benim de benzer bi problemim war
    elime kullanılmış 128 mb fx 5200 geçti ztn yakın bi zamanda upgrade düşünüyorum ama o zamana kadar kullaniym dedim taktım görüntü yok
    şu anda 64 mb mx 400 takılı herhangi bi sorun yok. 128mb fx5200 ü takıp denediğimde ekrana hiç görüntü gelmiyor we ekran stand byda duruyor. ama herhangi bi uyarı sesi yok.
    anakartım asus a7s333 asus updatei yükleyip biosu update etsem sorunm çözülebilir mi? bios updatein başıma bela açma durumu olur mu?
  • ÇOK BASİT.... MONİTÖR İLE KASA ARASINDAKİ VGA.VEYA NR KULLANIYORSAN. ONU CIKAR AC PCYI 2 DK BEKLE TAK AÇILIR EKRAN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.