Şimdi Ara

Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTX 750Ti ekran kartı aldığımda bilgisayarda takılı olan GTS 250'yi çıkarıp kenara koymuştum. Bugün kartları değiştirip GTS 250'yi taktım bilgisayara ama power tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra (4-5 sn) bilgisayar kapanıyor. Tüm fanlar (ekran kartınınki dahil) sorunsuz çalışıyor. Kabloları vs. kontrol ettim DVD-RW ve ekstra HDD'leri çıkarttım ama sonuç alamadım aynen devam ediyor.
    Arızayla ilgili bir video yüklüyorum YouTube'a birazdan linkini koyarım. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

Video linki: https://youtu.be/Vfepblf6lKk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyakPompasi -- 20 Eylül 2015; 2:59:52 >

• AyakPompasi A kullanıcısına yanıt
    anakart üzerinden çıkış alabiliyor musun diye dene bir de bios'a girebilirsen ayarlarından ekran kartı önceliğini değiştirmeyi dene. kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakPompasi

Herkese iyi forumlar.

GTX 750Ti ekran kartı aldığımda bilgisayarda takılı olan GTS 250'yi çıkarıp kenara koymuştum. Bugün kartları değiştirip GTS 250'yi taktım bilgisayara ama power tuşuna bastıktan birkaç saniye sonra (4-5 sn) bilgisayar kapanıyor. Tüm fanlar (ekran kartınınki dahil) sorunsuz çalışıyor. Kabloları vs. kontrol ettim DVD-RW ve ekstra HDD'leri çıkarttım ama sonuç alamadım aynen devam ediyor.
    Arızayla ilgili bir video yüklüyorum YouTube'a birazdan linkini koyarım. Yardımlarınızı esirgemeyin lütfen...

Video linki: YouTube Video
    *Video yükleniyor, bir saat içinde açılır.

Kabloları yanlış taktıysanız güç kaynağı kısa devre oluşunca kendini kapatıyor olabilir

• Gtx 750yi takınca sorunsuz aciliyor bilgisayar sorun kartta galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpynx

anakart üzerinden çıkış alabiliyor musun diye dene bir de bios'a girebilirsen ayarlarından ekran kartı önceliğini değiştirmeyi dene. kolay gelsin.

Işlemcinin dahili ekran kartı yok o yüzden deneyemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer kartı takınca açılıyorsa sorun diğer karttadır.

bir adet temiz okul silgisi al ekran kartının pcı-e girişindeki altın kaplama girişlerini nazikçe sil ve yeniden tak.
    düzelme ihtimali var.

yoksa kartta sorun var.
    sistem pst u geçemiyor.
  • Silgi işlemini denerim. Kartta bayağı bir toz vardı (fotodaki gibi) takmadan önce onları temizledim. Macunu da silip yeni sürdüm ama macun bittiği için fazla süremedim. Macundan dolayı olsa bilgisayar açılırdı herhalde ısınmadan sıkıntı oluşturmazdı. Temizliği nazikçe yaptım elektroniğe hassas davranmaya çalışırım ama neden oldu böyle bilmiyorum. Kart ekstra güç slotu istediği için diğer bilgisayarda da deneyemiyorum psu yetersiz kalıyor.
     Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİSAYAR KAPANIYOR
    11 yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyakPompasi

Silgi işlemini denerim. Kartta bayağı bir toz vardı (fotodaki gibi) takmadan önce onları temizledim. Macunu da silip yeni sürdüm ama macun bittiği için fazla süremedim. Macundan dolayı olsa bilgisayar açılırdı herhalde ısınmadan sıkıntı oluşturmazdı. Temizliği nazikçe yaptım elektroniğe hassas davranmaya çalışırım ama neden oldu böyle bilmiyorum. Kart ekstra güç slotu istediği için diğer bilgisayarda da deneyemiyorum psu yetersiz kalıyor.
     Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor Bilgisayar Açılmadan Kapanıyor

başka bilgisayarda denemek için psu yetmiyorsa yetenini söküp başka pcye tak ozaman yete

o değilde o toz ne öyle leş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.