Şimdi Ara

Bilgisayar açılmadan kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda açılmadı, sonra içini açıp kabloları kontrol ettim ittirdim falan sonra tekrar denediğimde açıldı.
    Bir kaç sefer böyle yaparak açtım pcyi ama daha sonra güç düğmesine bastıktan 1-2 saniye sonra (fanlar dönmeye başlıyor) kapanıp açılmaya başladı, bu sefer power sw reset sw kablolarını çıkarıp taktım geri normal bi şekilde çalıştı.
    Ama şimdi de pc açıkken bi anda kapanıyor sonra 1-2 saniyelik reset atıyor kendine. Acaba power sw kablosundan mı diye düşünüp reset sw kablosunu power pinine taktım reset tuşuyla açmaya çalıştım değişen bişey olmadı.
    Bilgisayar bazen normal çalışıyor örneğin şuan kendi bilgisayarımdan yazıyorum ama kasayı şöyle hafif sallayayım hop gidiyor hemen. Normal çalışırken oyun da oynadım yani pc bileşenlerinde bi sorun olamazmış gibi geliyor bana. Acaba sorun ne olabilir, ufak bi sarsıntıda gidiyor bilgisayar ?

• gerçekten çok saçma şimdi de gerçekten hard bi şekilde sarsıyorum kasayı kapanmıyor
  • Sa reis nasıl çözdün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gluku G kullanıcısına yanıt
    8 yil eski konu.

Sen parca ve donanim , sorununu yaz yardimci olalim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.