Şimdi Ara

Bilgisayar açılmaması problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar imzamda gorunmesi lazim sony vaio eb3m1e modeli leptop um uyku moduna aldiktan sonra pili bitti ve tekrar acilmadi garantisi bittigi icin iyi bir tamirciye gösterdim bir kac parcanin yanmis olabilecegini soyledi ama bu sorun ile daha once karsilasan oldu mu? Leptop un büyük bir sorunu var midir? Cunki tamirci bir parcasi yanmis degistirdik ama hala calismadi baska parcalarida degisebilir dedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyku modunda pilin bitmesi sonucu bilgisayarın parçalarının yandığına ilk kez şahit oluyorum. Bana göre tamircin sallıyor böyle birşey teknik olarak mantıksız.

• Bende şaşırıyorum bu duruma ama bilgisayarim hic açılmıyordu,herhangi yüksek voltaj ,yildirim vs. maruz kalmadi bilemedim bakalim tamirci calistirabilirse burada paylasirim bozulan parcalarini...

• Bataryayı söküp direkt adaptörle bi çalıştırmayı deneseydin

• Onuda denedim ama calismadi , sarj kablosu takili iken daha once bozuldu sanirim yada baska bir nedenle oldu umarim cok masraf acmaz 4 yildir kullanıyorum tık dememişti bakalim ne olacak...

• Anakart yanmış ise nasıl anlaşılır veya hangi parçaları yanmış ise anakartın yanmış olduğu anlaşılır bilgisi olan var mı?
  • Bilgisayarımı götürdüğüm tamirci anakartın yanmış olduğunu söyledi yapacak tek şeyin anakartı değiştirmek olduğunu söyledi , bende başka bir tamirciye anakartı bulabilir misin diye haber verdim oda anakartın seri numarasını istedi leptobu bir siteden video izleyerek söktüm seri numarasını aldım tekrar topladım, ne olur ne olmaz diye bilgisayarı tekrar çalıştırmak istedim stard düğmesine bastım ve ta ta bilgisayar açıldı
    sanırım götürdüğüm tamirci leptoptan anlamıyordu yada bu lertoba yabacıydı ama şöyle bir durum var bilgisayarım artık pil ile çalışmıyor bataryası sanırım bozulmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pc Kapanma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.