Şimdi Ara

Harici Harddik Kapanıp Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar WD 3 tb harddiskim laptopumda kullanırken kendiliğiden kapanıp açılıyor. bağlantı bi kaç saniyeliğine keisliyor sonra tekrar harddisk bağlandı diye ileti geliyor biçimlendirdim ama hala sorun aynen devam ediyor. Masaüstü bilgisayar çevremde şuan yok ama yakın süreçte denediğim masaüstü bilgisayarımda böyle bi sorun yaşadığımı hatırlamıyorum bu sorunumu çözmemde yardımda bulunabilirseniz sevirim.Teşekkürler

• Kesin usb kablosu ile alakalı bir sorundur hocam, benimde a-data 2.5" diskte aynı sorun oluştu geçen hafta. kablosu kendi orjinal kablosu ve 20cm olmasına rağmen gücü kesiyor bazen. biraz dokununca falan sağlam çalışıyor, giriş soketini çakıyla büktürüp sıkı tutmasını sağladım kabloyu ama fayda etmedi o da. Umarım garanti dışı kalmaz Farklı bir usb soketine takmayı denediniz mi?
  • ZlatanAhmedovic kullanıcısına yanıt
    Denedim hepsinde aynı hiç bi fark yok bi yerden usb 3.0 kablosu bulabilirsem bide onunla deneyeceğim bakalım ama yazılımsal olsbilir gibimede geliyor
  • istanblue3455 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:0:35 >
  • Bu belki usb 3.0 driverlarıyla alakalı olabilir ama kullanılmadığında beklemeye alma gibi bir durum söz konusu değil hocam. Takar takmaz aygıt çıkarıldı diyor, saniye geçmeden aygıt tekrar takıldı, tekrar çıkarıldı... Böyle bir kısır döngü. Gücü kesip kesip tekrar veriyor. @hams
  • güç sorunu var büyük ihtimal. bide hd tune benzeri programlarla başka pc de taratmanızı tavsiye ederim.
  • mcan211 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:1:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.