Bilgisayar Açılırken Bios Ekranı Geliyor Her Şeyi Buluyor.Harddisk Cd-Rom vs. Gibi. Daha Sonra Windows Xp Açılma Boot Ekranına Geçerken Beyaz Ekran Geliyor ve Bilgisayar Donup Kalıyo Hiç Açılmıyor. Kafayı Yicem Neden Kaynaklanabilir?? Lütfen Yardım Edin.Şimdiden Teşekkürler...
beyaz ekran ne yaw ilk defa duydum mavi ekran olmasın o
Hayır Bende İlk Defa Karşılaşıyorum Böyle Olayla. Mavi Değil Beyaz Gri karışımı Bir Ekran Böyle
Ama Bilgisayar Açılmıyor Sadece Açılırken "Delete" Tuşuna Basınca Biosa Girio. Windows Açılmıyor.
bi tamir etmeyi dene windowsu... hdd okuma problemi olabilir.biosdan ide ve sata konfigürasyonunu kontrol et. onboard ekran kartın varsa onu kullanmayı dene... muhtemelen yanlış bi driver yüzünden yapıyo. güvenli kipte açmayı dene ve açabilirsen özellikle chipset driverleri güncelle....
kolay gelsin....
Biosta Herşeyi Denedim Ama Olmuyor. Windows Hiç Açılmıyor F8 Gibi Hiçbir Tuş İşlemiyor. Bios Herşeyi Buluyor.Daha Sonra Windows Boot Ekranına Geçemiyor Ekran Gri Oluyor. MS-Dos Taki Gibi Alt tire Yanıp Sönüyor Ama hiç bir tuş işlemiyor...
bilgisayarı cd den açabiliyosan tamir etmeyi dene. işlemci ve anakart ısısını kontrol et. ramin takılı olduğu slotu değiş... kolay gelsin.... ama büyük ihtimalle yanlış yada bozuk anakart driverleri yüzünden yapıyo...
kolay gelsin...
Bizim yiğenin böyle bi sorunu olmuştu satadriver sorunu demişlerdi bizde driveri yükledik düzeldi aynı buna benzer bi sorun du ...