Bildirim
Bilgisayar açılmıyor...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hardiskin ide kablosu yerinden hafif oynamış olabilir ide kablosunu değiştir.....biosa reset at,,ram slotunu değiştir...
bu gibi sorunları deniyerek bulursunuz benim kendi bilgisayarımda bi sorun oldugunda olmadıgı bilsem bile deninicek herşeyi denerim -
-
quote:
Orjinalden alıntı: deuh256
Anlam veremedim? -
Selamlar,
Harddiskiniz Windows açılırken mi takılmalar yapıyor, yoksa daha bios esnasında mı? Açılışta "Boot device" listesinde CD-ROM ile beraber adı görünüyor mu? Eğer görünmüyorsa işiniz zor.
Bir ihtimal "BAD sector" olabilir gibi geliyor aklıma. HDD özelliklerini yazar mısınız? Kaç senelik?
Eğer boot ekranını geçiyor ve windows açılırken zorlanıyorsa, birkaç kez Güvenli kipte açmayı deneyin ve CHKDSK çalıştırın derim.
Olmazsa , harddiski başka bir makineye takıp, "Norton Disk Doctor" ile test edebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- word tek sayfaya sığdırma
- usb fdd nedir
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- ekran kartı resetleme
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
- telefon neden çok ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X