Arkadaşlar benim pc açılmıyor şöyle .. power düğmesine basıyorum yeşil ve kırmızı ışık 0.50 sn yanıp sönüyor (sadece 1 kere yanıp sönüyor) fakat bilgisayarda hiçbir hayat belirtisi yok .. daha önce de ara sıra kapanıyor du durduk yere kablosunu çıkartıp takıyordum düzeliyordu.. bu sefer hiç açılmadı , power supply açtım görünürde hiçbir sorun yok power kablolarıyla uğraştım yine açılmıyor , fan'a baktım kablolarda sorun yok sadece biraz pislenmiş güzelcene sildim .. Yine açılmıyor , neredeyse tüm kabloları teker teker yerine taktım en baştan .. Yine açılmıyor , power düğmesinin olduğu yeri açtım .. 1.2 kablo var hepsi yerinde onlarlada uğraştım biraz yine açılmıyor .. Sadece bios pilini çıkartmadım , yada sizce sorun nerede olabilir .. Bios pilini çıkartırsam sorun düzelirmi ? yardımcı olurmusunuz ..
(düğmeye basıyorum .. yeşil ve kırmızı ışık 1 kere yanıp sönüyor .. ne kasa açılıyor ne monitör .. yani hiçbir hayat belirtisi yok ..)
Anakart ta sorun var değiştiriniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme